„Concert la pălărie”, singura emisiune autohtonă, prezentată de două gemene

SHOW // Sunt două şi sunt la fel. Şi asta pentru că sunt gemene şi, mai mult, prezintă cel mai tare show de talente din Republica Moldova – „Concert la pălărie”!

Corina şi Mirabela Butnaru seamănă ca două picături de apă. Fizic, poţi să le deosebeşti doar dacă le auzi discutând. Mirabela are un timbru mai înalt, vorbeşte mai repede şi mai zvăpăiat, Corina este mai calmă şi mai calculată. La caracter, însă, sunt identice. „Chiar nu ne deosebim cu nimic, suntem două nebunatice care se completează reciproc”, au menţionat fetele pentru „Apropo magazin”.

Iniţiate în ale actoriei, Corina şi Mirabela s-au văzut nevoite să facă altceva. „La actorie am fost învăţate să nu privim în obiectiv, însă aici trebuie să privim în cameră”, mai spun gemenele.

În curând, emisiunea va „îmbrăca o altă haină”

„Concert la Pălărie”, deşi neobişnuit şi spontan, a reprezentat pentru Corina şi Mirabela o schimbare, iar schimbările nu pot aduce decât avantaje, dacă sunt binevenite. „Acest proiect, deşi se află abia la început, ne-a făcut mult mai responsabile, mai mature. Avem ocazia să cunoaştem multă lume nouă, să ne facem prieteni. Ne plac preselecţiile din raioane, unde întâlnim o mulţime de oameni deosebiţi, de diferite vârste. E o plăcere să discuţi cu ei”, mărturisesc fetele. Din spusele lor, în curând, emisiunea-concurs „Concert la pălărie” va arăta altfel. Cum însă, rămâne să vedem, urmărind proiectul, dar şi pe fete, în fiecare seară de vineri, la Jurnal TV.

Stela DĂNILĂ