Comuniștii infirmă agravarea stării sănătaţii lui Vladimir Voronin

Liderul comunist Vladimir Voronin s-a întors cu bine din vacanța petrecută în Croația. Vladimir Voronin a aterizat pe aeroportul din Chișinău cu un avion particular. Președintele Partidului Comuniștilor a evitat să dea ochii cu presa, strecurându-se pe o altă ieșire, împreună cu garda de corp, transmite jurnaltv.md.
Vladimir Voronin a fost ţinta unor zvonuri în legătură cu unele probleme grave de sănătate pe care le-ar avea, dar acestea au fost infirmate de către deputatul comunist Mark Tkaciuk. “Vladimir Nicolaevici se simte minunat. Este victima unei campanii negative care nu le va reuşi organizatorilor. Nu va avea niciun efect. Este într-o formă excelentă, normală”, a declarat Tkaciuk, pentru jurnaltv.md.
Anumite cercuri politice de la Chişinău vehiculează informaţii de genul că familia Voronin ar trece printr-o perioadă agitată, din motive personale. Surse apropiate familiei Voronin au confirmat că liderul comunist a fost supus unor examene medicale riguroase chiar înainte de sărbători.
Jurnaltv.md precizează că Vladimir Voronin are programate pentru săptămâna viitoare mai multe întâlniri organizatorice pe linie de partid. Potrivit agenţiei Novosti-Moldova, liderul comunist este hotărât să înceapă o nouă campanie electorală, în vederea unor alegeri parlamentare anticipate. În ciuda estimărilor pesimiste din sondaje, Voronin a menționat că este convins de faptul că Partidul Comuniştilor poate reveni la putere în Republica Moldova.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)