Christina Aguilera este foarte grasă

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a luat foarte mult în greutate, situaţie care nu o avantajează deloc. La recitalul susţinut pe scena „American Music Awards” din Los Angeles, spectatorii au huiduit-o după ce şi-a expus kilogramele în plus.

Christina Aguilera, în vârstă de 29 de ani, are probleme cu aspectul fizic după ce, în ultimul timp, s-a îngrăşat foarte mult. Cântăreaţa care, în urmă cu un an, era foarte slabă a făcut o ditamai burtă, are braţe ca de halterofil şi pulpe foarte groase.

Noul look nu o avantajează deloc, fanii ei au criticat-o pentru aspectul fizic neîngrijit. Vedeta nu renunţă însă la vestimentaţia sexy. La recitalul susţinut pe scena „American Music Awards”, Aguilera a ales o ţinută sumară şi mulată care îi scotea în evidenţă silueta deformată. Spectatorii nu au fost deloc încântaţi de formele afişate de artistă, motiv pentru care au huiduit-o îndelung. Există voci care susţin că Aguilera nu s-a îngrăşat din cauza excesului de mâncăre, ci pentru că ar fi însărcinată. Acest lucru nu a fost nici infirmat, nici confirmat de cântăreaţă.

The following two tabs change content below.