Chitara m-a ajutat să nu-mi pierd părul

Cântăreţul american Prince este convins că a reuşit să nu chelească datorită faptului că a cântat timp de mulţi ani la chitară electrică, informează femalefirst.co.uk.

Starul american, 52 de ani, care cântă la 27 de instrumente muzicale, este convins că electricitatea generată în jurul chitarei electrice atunci când aceasta este în funcţiune face ca părul cântăreţului să devină mai rezistent. „Să cânţi la chitară electrică toată viaţa înseamnă ceva. Sunt convins că electricitatea care «aleargă» prin corpul meu atunci când cânt m-a ajutat să îmi păstrez părul”, a declarat Prince. Prince care de-a lungul carierei sale a lansat peste 30 de materiale discografice a recunoscut totodată că nu poate „funcţiona” corect dacă nu înregistrează albume la intervale regulate.

„Muzica este viaţa mea. Acesta este drogul meu. Dacă nu pot să mi-o scot din cap, nu pot funcţiona. Cineva mi-a spus recent că m-a văzut cântând atunci când eram la apogeul carierei mele, dar cine poate spune cu exactitate care este apogeul carierei mele? Cred că devin un artist mai bun cu fiecare zi ce trece. Când îmi ascult vechile albume, mi-e ruşine de felul în care cântam pe atunci”, a declarat Prince. Noul album al artistului american, intitulat „20TEN”, a fost lansat sâmbătă, 10 iulie, în Marea Britanie, gratuit, ca insert al ziarului „Daily Mirror”. Peste 2,5 milioane de copii ale acestuia vor fi distribuite, în iulie, ca inserturi ale mai multor ziare şi reviste europene.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)