Chişinău Youth Orchestra şi Valentina Naforniţă, într-un concert de caritate

stireÎncepând cu astăzi, 22 august, şi până pe 24 august, chişinăuenii vor avea parte de trei concerte de muzică clasică, sub sloganul „Cu plăcere, CYO”. Tinerii instrumentişti care studiază în unele dintre cele mai importante instituţii muzicale din Europa au venit în vacanţă acasă şi vor susţine o serie de concerte unice.

Astăzi, 22 august, începând cu ora 20.00, Chişinău Youth Orchestra va oferi tradiţionalul concert Open-Air cu intrare liberă în Scuarul Catedralei. Sâmbătă, 23 august, la ora 19.00, în incinta Sălii cu Orgă va avea loc un spectacol desăvârşit de muzică clasică, care va include creaţii de Felix Mendelssohn, Astor Piazzolla ş.a. Preţul unui bilet este de 50–60 de lei.
Duminică, 24 august, începând cu ora 19.00, în incinta Palatului Republicii, CYO încheie seria concertelor de vară cu Gala de Operă a Valentinei Naforniţă, dirijată de Gabriel Bebeşelea. Preţul unui bilet este de 100 de lei. Biletele pentru concertele din 23–24 august pot fi găsite la casele Sălii cu Orgă.