Chiar şi îngerii cad

Se zice că unii oameni se nasc pentru a fi doctori, ingineri, avocaţi. Eu însă consider că m-am născut pentru a iubi şi a fi îndrăgostită. Asta e soarta cred şi sper că într-o zi să mă iubească cineva şi pe mine.

Povestea mea de dragoste a început acum opt luni, când am crezut că într-adevăr am găsit persoana pe care se pare că o căutam de dinainte de a mă naşte. Am fost în Grecia cu trupa cu care dansez, iar acolo am trăit ceea ce se pare că se numeşte aici pe pământ „poveste de dragoste”.Am trăit alături de Bogdan ceea ce probabil nimeni nu va mai trăi vreodată. Sună cam patetic şi cam trist, dar firul s-a rupt atunci când ne-am întors acasă. Îmi zic cateodată că a fost doar un vis, dar pozele îmi demonstrează că a fost realitate.

Chiar şi îngerii cad. Am căzut şi eu. Pentru că poate am iubit prea mult, dar să fie oare acesta motivul pentru care am căzut în abisul iubirii?

Poate că da. Mi-ar place ca povestea aceasta de dragoste să continue şi să nu uit ce înseamnă a iubi.

Te iubesc mult, dar totul depinde numai şi numai de tine.

Aş vrea să fii tu îngerul care să mă ridice din nou aşa cum ai făcut atunci, în Grecia, când am crezut că mă iubeşti cu adevărat.

Şi un sfat pentru toată lumea: iubiţi din tot sufletul, chiar dacă veţi cădea… Căderea în iubire e foarte frumoasă.