Chelsea l-a dat afară pe Carlo Ancelotti! Noul Mourinho, favorit

Antrenorul Carlo Ancelotti a fost demis de la Chelsea de Roman Abramovic după ce a ratat titlul şi Liga Campionilor în acest an. Patronul rus este în căutarea celui de-al 7-lea manager în cei opt ani de când a preluat clubul londonez. Lista celor care pot prelua Chelsea este destul de lungă şi cuprinde nume ca Villas-Boas, Guus Hiddink sau Gianfranco Zola.

„Performanţele din acest sezon au fost sub aşteptări, iar clubul simte că e nevoie de o schimbare”, se arată în comunicatul remis de Chelsea.

Guus Hiddink antrenează acum naţionala Turciei şi este un apropiat al lui Abramovic. Olandezul a mai antrenat Chelsea după plecarea lui Luis Felipe Scolari, câştigând Cupa Angliei.

Andre Villas-Boas, ce a câştigat recent Europa League, ar putea veni la Chelsea alături de Hiddink, care va fi managerul clubului. Villas-Boas a mai lucrat la Chelsea cu Jose Mourinho.

Doi olandezi, Frank Rijkaard şi Marco van Basten, sunt de asemenea pe listă. Gianfranco Zola, fost jucător de legendă al clubului, ar putea să preia banca tehnică a echipei.