Cerere în căsătorie ca în filme

Un tânăr din capitală şi-a cerut iubita în căsătorie închiriind sala unui cinematograf din Chişinău

A cerut-o în căsătorie cu un inel de logodnă şi un buchet de trandafiri, urmat de un film realizat chiar de el, film ce conţine cele mai frumoase momente petrecute timp de patruzeci şi două de luni împreună. Tânăra a plâns de bucurie, răspunzând cu un „da!” la cererea iubitului său.

Victoria POPA

Relaţia de dragoste dintre chişinăueanul Ion Volcioc (24 de ani) şi Olesea (23 de ani) au început acum mai bine de patru ani, pe când erau  ambii studenţi, în primul an de facultatela Universitatea Slavonădin Moldova, unde s-au cunoscut. Olesea a studiat dreptul, iar Ion  economia.

S-au îndrăgostit de la prima vedere. „Relaţia noastră a început frumos şi aşa va continua toată viaţa şi după căsătorie”, spune convingător bărbatul romantic: „pentru că voi avea eu grijă de asta”.

Ion crede că fiecare om care iubeşte cu adevărat şi vrea să-şi păstreze dragostea şi căminul familial poate să ofere diferite surprize şi mici atenţii jumătăţii sale.

Chişinăueanul ne-a mărturisit că tot timpul îi veneau în cap diverse fantezii cum ar putea să menţină relaţia frumoasă şi fierbinte, aşa cum a început. „Uneori sunt perioade când parcă te plictiseşte totul şi atunci îţi vin în cap idei năstruşnice de a face ceva frumos şi a uita obstacolele prin care trece fiecare dintre noi. În timpul relaţiei noastre am mai făcut surprize deosebite”.

Cuvinte de dragoste din petale de flori

Olesea Gorodenscaia a avut parte ca nicio altă domnişoară de surprize. E adevărat că spiritul aventurii l-a însoţit mereu pe Ion atunci când pornea s-o uimească pe fata visurilor sale. Odată, îndrăgostitul a organizat o cină romantică pe acoperişul unei clădiri cu şaisprezece etaje de pe strada Alba Iulia din Chişinău; altă dată, de Sf. Valentin, la ora 6.00 dimineaţa, a ridicat o mulţime de baloane la geamul camerei în care dormea Olesea, în timp ce jos, pe asfalt, erau scrise cuvinte de dragoste din petale de flori.

După zecile de cadouri neobişnuite făcute în cele patruzeci şi două de luni de zile, Ion a decis ca cererea de căsătorie pe care voia să i-o facă Olesei să fie una inedită. „Mă gândeam ce să fac. Avem multe poze şi material video din timpul petrecut în doi. Am adunat tot ce aveam şi, seara, târziu, după serviciu, am montat un filmuleţ. Nu mi-a luat mult timp. Contează mult imaginaţia ce izvorăşte din sentimentele pe care le ai pentru iubita ta”, se confesează Ion Volcioc.

Întrebat de JURNAL ce pretext a găsit ca să-şi conducă viitoarea soţie într-un cinematograf situat în centrul Chişinăului, Ion a spus că părinţii săi locuiesc în apropiere şi, în copilărie, mergea des la film  anume în acest cinematograf. „Ne-am dus la un film de dragoste”, povesteşte Ion.

Lacrimi de bucurie

Ion a încântat-o pe viitoarea sa soţie cu materialul video realizat de el. Acesta conţinea şi mesaje de dragoste: „Suntem făcuţi unul pentru altul”, „Te iubesc” şi altele. În timp ce privea la marele ecran, Olesea plângea de bucurie. Tânăra se aştepta la momente deosebite, dar tandreţea şi sinceritatea gestului făcut de iubitul ei au fascinat-o total. „Sunt fericită, îl iubesc pe Ion mai mult decât viaţa”, zicea fata printre lacrimi pentru Jurnal TV.

Ion a surprins-o nu numai pe viitoarea sa soţie, ci şi pe angajaţii cinematografului. Elena Chioibaş, administratoarea cinematografului, a comunicat pentru Jurnal TV că, venind din lumea artelor, n-a mai văzut aşa ceva. „Chiar nu ştiu ce profesie are, pentru că nu l-am întrebat, căci nu credeam că o va face. Nu există un preţ pentru aşa ceva”.

Surpriza l-a costat pe tânărul îndrăgostit 1500 de lei. Deşi sunt la curent cu relaţia tinerilor, părinţii lor încă nu ştiu de decizia tinerilor de a se căsători. După ce filmuleţul s-a încheiat şi tinerii logodiţi şi-au spus cuvinte de dragoste, îmbrăţişându-se, au plecat la cei care le-au dat viaţă pentru a-i anunţa despre nunta ce-i aşteaptă. Ion a mai spus pentru JURNAL că nunta o vor face la vară.

The following two tabs change content below.
Victoria Popa

Victoria Popa

Victoria Popa

Ultimele articole de Victoria Popa (vezi toate)