Cele mai importante edituri din România aduc cele mai bune cărți ale anului la Chișinău

Cele mai importante edituri din România vor aduce cele mai bune cărți ale anului la Chișinău. Cei pasionați de lectură vor avea aici posibilitatea să cumpere materiale educaționale pentru copiii lor. Potrivit organizatorilor, oferta de materiale educaționale este și ea la fel de bogată în titluri și reduceri.

Asociația Editorilor din România, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Moldova, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează în perioada 29 august – 2 septembrie curent o nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, ce va avea loc la Centrul Expozițional MOLDEXPO.

Peste 50.000 de cărți, cu reduceri care de până la 80% din prețul de copertă, vor fi disponibile pentru cei interesați în cele cinci zile ale evenimentului. Totodată, o librărie Cărturești se va deschide, în premieră, la Chișinău, chiar în preajma Bookfest.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)