Cel mai tare job din lume: muncitor în pizzerie pentru 22.000 de euro pe oră

O pizzerie din Japonia a lansat pe piaţa de joburi cea mai bună ofertă auzită vreodată, scrie Metro.co.uk. Pizzeria „Domino” este pregătită să ofere bani frumoşi. „Căutăm muncitor pentru restaurant, fără experienţă, i se oferă uniformă şi salariu pe oră de 22.000 de euro”, cam aşa sună anunţul.

Salariul enorm este oferit doar pentru o singură oră, cu ocazia sărbătoririi, în decembrie, a 25 de ani de existenţă a companiei. „Practic, oricine care are 18 ani este eligibil. Nu ne interesează studiile sau experienţa”, a confirmat purtătorul de cuvânt al localului. „Suntem surprinşi de numărul mare al aplicanţilor”, a mai spus acesta. Mulţi dintre cei care au văzut anunţul au lăudat iniţiativa pizzeriei şi sunt de părere că publicitatea pe care şi-a câştigat-o astfel este mult mai mare decât salariul oferit. Plătiţi cu 20.000 de euro să se plimbe prin lume. Cum ar fi să călătoreşti şase luni, pe gratis, în cele mai exotice şi frumoase destinaţii pentru luna de miere şi să şi primeşti bani pentru asta? Un cuplu de orădeni se află la un pas de a obţine jobul de vis. „Jobul presupune să călătorim şase luni prin toată lumea, să testăm destinaţii pentru o lună de miere de lux şi să le facem reclamă, inclusiv pe un blog”, povesteşte Tudor.
Pentru toată aventura, câştigătorii vor primi şi 20.000 de euro. „Am auzit de job cu o seară înainte să se închidă aplicaţia”, spune Mădălina.

Mădălina Caciora şi Tudor Buzle, ambii de 22 de ani, au aplicat pentru un job pus la bătaie de o firmă care organizează nunţi şi sejururi pentru luna de miere. Orădenii au reuşit să ajungă între primii 50 de concurenţi în urma voturilor primite pe site-ul www.runawaybrideandgroom.com.

The following two tabs change content below.