Cel mai sexy cuplu divorţează

Cel mai sexy cuplu din lume a decis să divorţeze după doi ani de căsnicie din cauza că relaţia lor nu merge. Scarlett Johansson a fost aleasă anul acesta femeia anului de revista „GQ”, în timp ce soţul ei, Ryan Reynolds, a fost desemnat de revista „People” cel mai atrăgător bărbat din lume.

„După o îndelungată analiză, am decis de comun acord să punem capăt căsătoriei noastre. Ne-am început relaţia cu dragoste şi tot cu dragoste şi bunătate o vom încheia”, se afirmă în comunicat. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2008. Publicaţia „US Weekly” scrie că mariajul lor a avut de suferit de pe urma faptului că petreceau mult timp despărţiţi din cauza proiectelor cinematografice diferite în care erau implicaţi. Anul acesta părea să fie unul foarte bun pentru cei doi actori care, pe lângă faptul că sunt apreciaţi pentru profesionalism, au fost desemnaţi ca cel mai sexy cuplu din lume.

Scarlett a fost numită femeia anului de revista „GQ”, în timp ce revista „People” i-a acordat lui Ryan titlul de cel mai atrăgător bărbat al planetei. Se pare însă că într-o relaţie este nevoie de mai mult decât frumuseţe pentru ca lucrurile să funcţioneze.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)