Cel mai fidel telespectator JURNAL TV


Dacă cineva mai stă pe gânduri ce post de televiziune să aleagă, el a luat o decizie şi se pare că îi place. De e zi sau de e noapte, urmăreşte fără încetare doar JURNAL TV. Toţi cei care trec pe lângă el nu-şi pot rupe privirea, nedumeriţi ce caută acest „bărbat” în locul respectiv. Curioşi, oamenii se opresc din drum să-l admire şi se tot întreabă: „Oare cine o fi? Un manechin sau un om în carne şi oase?”. De fapt, este o întruchipare a unui telespectator fidel al postului de televiziune JURNAL TV, aşezat comod într-un fotoliu şi privind un panou pe care este afişată publicitatea unui film difuzat în prezent la postul de televiziune JURNAL TV.
Îmbrăcat într-un maiou verde şi în blugi, stă relaxat, picior peste picior, şi are în mână o telecomandă întinsă în direcţia panoului JURNAL TV. Este mulţumit că şi-a oprit alegerea la JURNAL TV, cel puţin despre asta vorbeşte mimica satisfăcută a feţei sale. Mai în glumă, mai în serios, unii i-au pus chiar şi un nume. Vasile, Serafim, Petru – sunt doar câteva din ele. Totuşi majoritatea trecătorilor l-ar boteza cu numele Vladimir.

Amintim că JURNAL TV este o televiziune care oferă telespectatorilor mai mult decât ştiri, din 5 martie ea prezintă şi filme, seriale, desene animate şi tot ce-şi doreşte cel mai pasionat consumator TV.

Bogdan CIOBANU

The following two tabs change content below.