Cel mai bun design din API

Asociaţia Presei Independente (API) a anunţat învingătorii concursurilor interne pentru anul 2011. În cadrul acestui concurs, JURNAL de Chişinău a fost desemnat drept „Publicaţia cu cel mai bun design”.

La categoria „Cel mai bun reporter” a fost premiat Victor Moşneag, reporter la „Ziarul de Gardă”. „Cea mai bună investigaţie” a fost recunoscută cea a jurnalistei Natalia Petrusevici, de la „SP” (Bălţi). Nicolae Cuşchevici de la „Ziarul de Gardă” a fost distins la categoria „Cea mai bună fotografie”.

Drept „Manager al anului” s-a remarcat Nicolae Sanduleac, directorul ziarului local „Unghiul”(Ungheni). La categoria „Cea mai bună acţiune de impact” a învins ziarul regional „Cuvântul” (Rezina). Premiul „Cea mai bună pagină web” i-a revenit site-ului ziarului „SP”, din Bălţi.

Decernarea premiilor anuale ale API este la a 11-a ediţie. La concurs sunt încurajaţi să participe colaboratorii tuturor instituţiilor mass-media membre ale asociaţiei, iar câştigătorii sunt desemnaţi de un juriu format din membri ai Consiliului de Administrare al API, experţi din cadrul şi din afara organizaţiei.

API întruneşte 17 ziare naţionale şi regionale, o agenţie de presă, Centrul pentru Jurnalism Independent şi cinci jurnalişti liber profesionişti.

De menţionat că, anul trecut, colega noastră Svetlana Corobceanu a fost desemnată drept cel mai bun reporter din API.

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)