Cea mai trăsnită idee din 2009

FC Olimpia îşi propune să facă pe orice om de pe planetă „Star Mondial” şi să joace titular pentru clubul bălţean în grupele Ligii Campionilor sau Europa League. Pentru aceasta, doritorii trebuie să-şi cumpere locul în primul 11 al echipei pentru minimum 10 mii de euro. Cel care va licita 1 mil. de euro îşi va asigura locul de titular. Această iniţiativă este considerată de JURNAL cea mai trăsnită idee din 2009 în sensul bun al cuvântului.

Banii respectivi vor fi investiţi în dezvoltarea fotbalului din nordul R. Moldova, o iniţiativă demnă de urmat de alţi investitori din ţara noastră.

Acest concurs se va desfăşura în perioada 21 decembrie 2009–21 martie 2010 pe site-ul www.fcolimpia.md. La concurs poate participa orice bărbat între 18 şi 60 de ani. Pentru acesta, concurenţii trebuie să propună cea mai mare sumă de bani. Ei trebuie să completeze o anchetă pe site-ul clubului de fotbal Olimpia, să transfere 300 de euro pentru înscriere şi să indice suma cu care poate să-şi îndeplinească acest vis. Suma nu trebuie să fie mai mică de 10.000 de euro. Cel care va oferi un milion va fi desemnat imediat câştigător. Câştigătorul va semna un contract cu clubul Olimpia, care stipulează condiţia ca acesta să joace în meciurile din Liga Europei sau Liga Campionilor în componenţa de bază a echipei.