Ce ţi-a rezervat anului Caprei

Horoscop pentru anul 2015

capra-blog.joiana.ro_

Conform calendarului chinezesc (oriental), anul 2015 este anul Caprei albastre sau verzi de Lemn. Simbolul anului 2015, Capra, va lua frâiele guvernării în data de 19 februarie 2015, la prima Lună Nouă în zodia Vărsătorului, şi va rămâne pe tron până în data de 7 februarie 2016, când va fi înlocuită de Maimuţa de Foc. Potrivit horoscopului oriental pentru anul 2015, anul Caprei de Lemn va aduce schimbări profunde în fiecare domeniu al vieţii noastre. Impulsivitatea, încăpăţânarea şi imprevizibilitatea sunt câteva caracteristici nu tocmai blânde ale acestui semn zodiacal.

Previziuni generale

Capra de Lemn, guvernatoarea sociabilă, dar capricioasă a anului 2015, a pregătit pentru fiecare semn zodiacal o mulţime de trăiri şi evenimente noi. Dorinţa de schimbări, schimbarea modului de viaţă, regândirea valorilor vechi – această perioadă va deveni o nouă pagină în cronica vieţii a multor persoane. Se vor petrece, în general, schimbări pozitive. Va exista o tendinţă ridicată spre schimbarea locului de muncă şi a tipului de activitate. Persoanele care prestează muncă fizică grea vor căută să se implice într-o activitate mai uşoară, în domeniul muncii intelectuale.

Abilităţile creative se vor îmbunătăţi brusc şi vor duce la apariţia unor idei de afaceri inovatoare. Dacă deviza ta în viaţă este să nu stai pe loc, să nu leneveşti şi să mergi numai înainte, în anul Caprei de Lemn vei avea norocul de partea ta. Guvernatoarea anului 2015 te va ajuta să-ţi realizezi dorinţele, doar dacă vei avea o atitudine de viaţă pozitivă, iar dacă vei da dovadă de creativitate, ambiţie şi perseverenţă, cu siguranţă te vei bucura de succese incredibile. În anul 2015, se vor produce două eclipse totale de soare şi două de lună. Sunt evenimente foarte importante. În aceste zile, va fi nevoie de prudenţă maximă: pe plan profesional şi sentimental pot avea loc schimbări care nu vor fi pozitive în toate cazurile. Pentru a evita neplăcerile, trebuie să-ţi calculezi paşii şi să te gândeşti la posibilele consecinţe. Prima eclipsă totală de lună va avea loc pe 4 aprilie 2015, iar a două – pe 28 septembrie 2015, la ora 2:47. Eclipsele de lună marchează sfârşitul unui ciclu de viaţă şi începutul unui ciclu nou. Nu este o perioadă favorabilă pentru proiecte noi. Activitatea trebuie redusă. În schimb, în această perioadă poţi scăpa mai uşor de vicii. Eclipsa totală de soare din data de 20 martie 2015 va activa energia sexuală; pot avea loc crize de gelozie. Eclipsa de soare din data de 13 septembrie 2015 va crea condiţii favorabile pentru îmbogăţire şi pentru achiziţionarea de bunuri imobile. În anul 2015, se vor lega o mulţime de relaţii de dragoste fericite, bazate în mod egal pe pasiune şi afecţiune profundă. Dacă te vei căsători în 2015, vei intra în categoria norocoşilor, pentru că în nouă din zece cazuri vei avea parte de o viaţă asemănătoare cu o poveste romantică nesfârşită!

Copiii, născuţi în acest an, vor primi de la guvernatoarea anului daruri nepreţuite – abilitatea de a gândi original, de a se adapta la orice circumstanţe şi de a găsi soluţia pentru rezolvarea celor mai dificile probleme. Dacă e să vorbim de sănătate, trebuie menţionat faptul că în acest an mulţi vor înceta să se gândească numai la bani şi vor căuta să-şi consolideze starea de sănătate. Pentru a se proteja de stresuri inutile, oamenii vor evita chiar şi certurile. Toate conflictele se vor rezolva în mod paşnic, în toate domeniile vieţii: începând cu planul profesional şi sfârşind cu viaţa amoroasă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Datorită conjuncturii astrologice veţi avea multe surprize plăcute de la prieteni şi cunoştinţe. Apar cunoştinţe noi în plan afectiv şi relaţii de prietenie. De asemenea veţi fi atraşi mai mult decât oricând de ocultism şi de lucruri secrete. Aveţi un an bun în plan afectiv, dar veţi fi afectaţi de diverse bârfe şi vorbe pe care le veţi auzi. Dacă sunteţi singuri, veţi găsi o persoană potrivită pentru dumneavoastră – aceasta vă va fascina. În plan financiar, se întrevăd oscilaţii mari: când aveţi bani îi cheltuiţi pe nimicuri, iar când nu aveţi bani sunteţi deprimaţi. Un an mediu din acest punct de vedere. În plan profesional, mici dispute datorate caracterului dumneavoastră impulsiv şi ranchiunos. Cu sănătatea veţi sta foarte bine şi nu veţi avea probleme deosebite. Sfat: Berbecilor li se recomandă mult ametist (cristale mov), haine în culori vii, călătorii în oraşe mari!

Taur (21 aprilie – 20 mai)

În plan financiar, în primul trimestru al acestui an, nu veţi sta prea grozav. Vă recomandăm să nu vă descurajaţi şi să faceţi economii. Succes în speculaţii financiare. În plan profesional, vor interveni schimbări, apar decizii de ocupare a unei funcţii/poziţii mai bune. În plan sentimental, situaţia rămâne stabilă. Călătorii cu partenerul de viaţă în scop de agrement sau invitaţii diverse. Pentru cei singuri: în a doua jumătate a anului veţi fi atraşi în mod irezistibil de o persoană de sex opus. În planul sănătăţii, atenţie la excesele de orice natură. Vă recomandăm să evitaţi băuturile reci şi îngheţata. Protejaţi-vă gâtul şi rinichii. Atenţie la accidente în bucătărie. Sfat: Cristalul norocos este safirul şi acvamarinul; ziua propice acţiunii este vineri, iar culoarea care vă ajută este albastrul. Călătoriţi în locuri liniştite, unde vă veţi regăsi!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Astrele vă încurcă multe planuri şi vă dau bătăi de cap deosebite în acest an. În plan sentimental, aveţi şanse să vă îndrăgostiţi de o persoană la un drum scurt. Sunteţi dominaţi în acest plan de confuzii şi incertitudini, însă din martie, dacă vă veţi asculta inima, veţi avea un an plin de pasiune şi surprize plăcute. În plan financiar, veţi fi în continuare o persoană generoasă şi altruistă. Aveţi şanse deosebite de câştig, reabilitându-vă spectaculos bugetul. În plan profesional veţi avea un an foarte bun deoarece astrele vă vor da inspiraţie şi iniţiative bune. Lăsaţi capriciile şi încăpăţânarea deoparte şi veţi fi foarte mulţumiţi în final. În planul sănătăţii, pot să apară probleme cu gâtul sau cu picioarele. Dacă sunteţi optimişti veţi trece mai uşor peste aceste mici probleme inevitabile. Sfat: Purtaţi cristale verzi în acest an, şi mai ales smarald; acţionaţi în ziua de miercuri, pentru un plus de noroc, şi purtaţi culori argintii, atunci când aveţi de întreprins ceva important.

Rac (21 iunie – 20 iulie)

În acest an, apar schimbări neaşteptate pe toate planurile, dar mai ales în cel sentimental. Persoanele singure vor avea o viaţă conjugală independentă sau realizarea bruscă a unui mariaj. Vă veţi bucura de protecţia divină, bunătate, generozitate. Luna august vă va aduce mulţi bani în prima parte şi pierderi în a doua jumătate a lunii. Pierdeţi nişte bani daţi la un prieten. După 20 octombrie ocoliţi speculaţiile căci norocul nu este de partea dumneavoastră. În plan profesional, se întrevăd probleme cu un împrumut pentru afacerea dumneavoastră. Tensiuni cu şefii pentru bani. Şanse mari dacă sunteţi prudenţi şi discreţi. Sănătatea nu vă dă bătăi de cap, deoarece sunteţi protejaţi de astre. Sfat: Purtaţi mult argint cu malachit, pentru a avea parte de mult noroc în plan financiar! Îmbrăcaţi-vă în culori pastel, care să vă definească sensibilitatea! Călătoriţi în destinaţii aflate în preajma unei ape!

Leu (21 iulie – 20 august)

Un an mediu şi oarecum liniştit în multe planuri ale existenţei. În plan sentimental, cea mai mare putere de seducţie o veţi exercita la serviciu printre persoanele de sex opus. În rest, linişte până în august, când veţi deveni foarte posesivi şi geloşi. În plan financiar, norocul este de partea dumneavoastră şi veţi avea realizări remarcabile pe tot parcursul anului. În plan profesional, veţi avea câteva realizări în iulie şi posibilă o promovare în noiembrie – oricum un an bun. În planul sănătăţii, este posibil să aveţi ceva probleme – chiar internări în spital. În cursul acestui an, vizitaţi un prieten sau o persoană din familia dumneavoastră la spital. Problemele de sănătate datorate exceselor alimentare sau unor boli netratate la timp pot să vă dea ceva bătăi de cap. Sfat: Purtaţi cristale precum rubinul şi citrinul! Acţionaţi în zile pare! Îmbrăcaţi-vă în culori de lavandă şi călătoriţi în zone cu deschidere mare!

Fecioară (21 august – 20 septembrie)

Astrele vă vor influenţa relaţiile cu familia şi prietenii. Deci se întrevede o implicare a familiei în afacerile dumneavoastră. În plan profesional, vă va fi stimulată imaginaţia şi energia creativă. Se întrevăd schimbări majore, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi. Prietenia cu ceilalţi va acţiona ca o forţă generatoare de expansiune şi putere pentru dumneavoastră. În plan sentimental, veţi fi mai puţin exigenţi cu persoana iubită. Vă veţi întâlni în noiembrie cu o fostă iubire – şi de aici tensiuni cu actuala iubire. Surprize şi cadouri. În plan financiar, apar câştiguri noi din activităţi extraprofesionale. După data de 12 august vă sunt avantajate asocierile şi colaborările. Posibile donaţii sau moşteniri. În planul sănătăţii, staţi foarte bine, deoarece aveţi multă energie şi putere de muncă. Sfat: Cristalul care vă aduce noroc în acest an este sardonixul şi jaspul. Ziua favorabilă acţiunii este miercuri şi culorile hainelor care vă scot în evidenţă sunt griul şi maroul. Călătoriţi în oraşe mici, unde să vă simţiţi ca acasă!

Balanţă (21 septembrie – 20 octombrie)

Balanţa nu-şi găseşte echilibrul dacă este singură sau dacă nu are un partener de afaceri cu care să-şi împartă bucuriile-tristeţile. În plan financiar, aveţi un an foarte bun în care vă veţi spori veniturile. Atenţie la speculaţii şi la loviturile sub centură din partea partenerilor de afaceri. În plan sentimental, astrele vă vor aduce multă pasiune, dragoste şi o nouă cucerire la orizont. În plan profesional, realizări în februarie şi posibile pierderi în martie datorate colaboratorilor. An favorabil călătoriilor în ţară, dar mai ales în afara ţării. Planul sănătăţii va fi afectat de excesele pe care le veţi face (alcool, tutun, sex), deci evitaţi-le! Multă energie fizică şi protecţie deosebită – acestea însă ar trebui să vă facă mai prudenţi cu sănătatea dumneavoastră. Sfat: Purtaţi cristale precum crisocolul şi crisoprazul, pentru a avea noroc absolut; haine în culorile pastel-albastru. Ziua în care ar fi bine să acţionaţi este luni. Călătoriţi în zone cu acţiune maximă, unde au loc concerte şi spectacole.

Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

În acest an veţi avea o deschidere deosebită către idei noi şi veţi fi mai relaxaţi în plan profesional. Vă reuşesc aproape toate proiectele financiare, însă acordaţi o atenţie deosebită tuturor actelor oficiale. Evitaţi împrumuturile de orice natură. Astrele vă vor face mai rezistenţi şi optimişti şi vă vor aduce şanse norocoase în drumurile dumneavoastră. De asemenea, vă sunt deosebit de favorabile contactele cu străinătatea şi călătoriile. Astrele vă vor apropia foarte mult de familia dumneavoastră şi de rude. Ajutor financiar din partea părinţilor pentru achiziţionarea unei locuinţe. Este posibil să aveţi scurte perioade în care veţi fi impulsivi şi agitaţi, riscând conflicte cu cei din jur. Tensiuni majore în dragoste şi în plan profesional nu se întrevăd în acest an. În planul sănătăţii, sensibilitate deosebită a gatului – atenţie la bolile de sezon. Sfat: Cristalul care vă poartă noroc este jaspul roşu şi topazul imperial. Ziua cu maxim de potenţial este marţi. Hainele care vă scot în evidenţă sunt de culoare mov şi roşu închis, iar călătoriile vă sunt recomandate în zonele unde este şi apă.

Săgetător (21 noiembrie – 20 decembrie)

În acest an, vor fi foarte importante asocierile şi banii, cărora le veţi acordă multă atenţie. Trebuie să depuneţi eforturi pentru a vă linişti partenerul de viaţă cu care aţi fost posesivi, geloşi şi neglijenţi în ultimul timp. Vă sunt benefice asocierile în plan profesional şi veţi primi moşteniri, sponsorizări, foarte mulţi bani. Contacte benefice cu străinătatea în plan sentimental şi profesional. Dacă veţi comunica mai mult cu persoana iubită vă este garantată liniştea în acest plan. La început de an – întârzieri şi piedici, dar în august totul vă merge din plin. Din martie este posibil să aveţi bătăi de cap în planul sănătăţii (migrene, infecţii). Sfat: Cristalele care vă poartă noroc sunt turcoazul şi sodalitul. Ziua favorabilă acţiunii este joia; culoarea care vă ajută este verdele. Vă sunt recomandate călătoriile în afara ţării, în spaţii deschise şi ample.

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru dumneavoastră nu este un an foarte bun deoarece se întrevăd probleme în planul sănătăţii. Este posibil ca Luna Neagră să vă creeze probleme cu familia şi cu cei apropiaţi. În partea a doua a acestui an vă redresaţi financiar spectaculos datorită unei moşteniri sau unui câştig neaşteptat dintr-o sursă la care acum nu vă gândiţi. Veţi avea foarte mulţi duşmani în acest an şi vă este recomandată prudenţa. Anul acesta veţi lua decizii în ceea ce priveşte locuinţa dumneavoastră. Tensiuni cu copiii datorate exigenţei şi autorităţii excesive. Dacă sunteţi singuri, anul acesta vă veţi cunoaşte sufletul-pereche. Sfat: Cristalul norocos este onixul şi chihlimbarul. Ziua favorabilă acţiunii este sâmbăta. Culorile care vă ajută sunt galbenul şi negrul. Locurile care vă sunt recomandate în acest an sunt cele retrase şi liniştite, unde vă liniştiţi.

Vărsător (20 ianuarie – 20 februarie)

Veţi avea un an bun şi calm în toate planurile. Sunt favorizate investiţiile în ascensiunea profesională. În plan sentimental, veţi avea şanse deosebite de a cuceri o persoană nouă sau de stabilitate deosebită pentru căsătoriţi. Veţi cunoaşte o persoană de sex opus care vă va cuceri – pasiune puternică. În plan financiar şi profesional, beneficiaţi de fler şi intuiţie care vă vor ajuta foarte mult. Câştiguri excepţionale din activităţi extraprofesionale. Sunt favorizate investiţiile imobiliare. Nu trişaţi, nu fiţi neloiali, căci veţi fi aspru pedepsiţi. Nu sunt probleme majore de sănătate şi găsiţi remedii pentru cele vechi. Sfat: Cristalul norocos este granatul. Ziua favorabilă vă este miercuri. Culorile hainelor care vă scot în evidenţă sunt albastrul şi verdele. Vă sunt recomandate călătoriile în oraşele aglomerate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Veţi atinge un nivel al maturităţii pe care îl doreaţi. Puteţi face studii pentru a vă dezvolta personal. În 2015, faceţi un pas important pentru viaţa voastră. Noi oportunităţi se vor ivi şi uşile se vor deschide înaintea Dvs. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru norocul întâlnit. Nu este un an extrem de stabil emoţional şi trebuie să acceptaţi defectele Dvs. pentru a nu distruge ce aţi clădit până acum. Există posibilitatea să consolidaţi actuala relaţie sau să-i puneţi punct. Aveţi dorinţa de muncă şi rezultate favorabile, iar planetele lucrează cot la cot cu Dvs. pentru acest lucru. În noiembrie, Saturn vă consolidează poziţia şi autoritatea la locul de muncă. În plan profesional, 2015 vă va oferi inspiraţia necesară, precum şi energia de care aveţi nevoie. Nu ignoraţi problemele de sănătate mai vechi, ele se pot rezolva. Nu faceţi excese alimentare, evitaţi stresul şi încercaţi o reechilibrare a organismului. Sfat: metalul norocos este cositorul. Culoarea energizantă este albastrul, în nuanţe cât mai diverse, recomandată şi pentru hainele purtate noaptea pentru refacerea energiei.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)