Ce spun aştrii despre Pasha

 


Nu va ocupa un loc bun la Eurovision, dar îl aşteaptă un an plin de realizări

Pasha Parfeny va cânta pe 26 mai în finala Eurovision sub numărul 26, iar pe 30 mai, va împlini 26 de ani. JURNAL a solicitat opinia unui specialist astrolog pentru a afla semnificaţia acestor numere.

„Pasha Parfeny s-a născut la Orhei, la 30 mai 1986, ora 4 dimineața. Din păcate, la 26 mai 2012, în finala Eurovisionului, se vor înregistra interferențe jenante, iar prestația sa originală nu va fi susținută la nivelul cuvenit de către publicul conservator. Conform horoscopului, planeta Neptun se află în punctul culminant: este o locație perfectă pentru muzicanți, interpreți și compozitori. În afară de aceasta, planeta Marte se află în „Zona carierei” și reprezintă perseverența cu care va tinde spre succes. Luna se află în zodia Peștelui, asta înseamnă romantism, muzicalitate, șarm și o simțire subtilă a frumosului.

În 2012 și 2012, vor avea loc schimbări semnificative în viața sa, se vor realiza obiectivele spre care tinde de mult timp. I se vor deschide multe oportunități și va avea parte de ajutorul și susținerea persoanelor cu influență. Își va intensifica activitatea creativă, va descoperi în sine noi abilități”, menţionează Irina Varticean, astrolog, lector la Centrul de Cercetări în Astrologie din Chișinău.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)