Ce recorduri a doborât Messi!

Barcelona sparge record după record! Echipa lui Guardiola a câştigat cu 5-0 în semifinalele Cupei cu Almeria şi a ajuns la a noua partidă din acest sezon în care a reuşit cel puţin cinci goluri. Barcelona avea 3-0 încă din minutul 16, Messi cu o dublă (10, 16) şi Villa (11), clarificând practic calificarea. Golurile lui Pedro (31) şi Keita (89) au venit ca un bonus pentru jocul prestat de elevii lui Guardiola.

Barcelona a ajuns la 102 goluri în acest sezon, performanţă incredibilă ţinând cont că suntem în luna ianuarie. Messi a contribuit din plin la această performanţă şi a demonstrat că a meritat Balonul de Aur. Argentinianul are 35 de goluri şi 16 pase de gol! Messi a explodat de când e antrenat de Guardiola. A marcat 38 de goluri în primul sezon, 47 sezonul trecut şi acum are deja 35!
Ronaldo: „Eu vreau Liga, nu Baloane de Aur!”

Eclipsat de Messi, câştigător al ultimelor două „Baloane de Aur”, Cristiano Ronaldo susţine că nu e invidios pe argentinian. Deşi şi-a fixat drept obiectiv să redevină cel mai bun jucător al lumii, starul Realului anunţă că principalul său obiectiv e să câştige cât mai multe trofee cu „Los Blancos”.

Într-un interviu acordat italienilor de la „Gazzetta dello Sport”, Ronaldo a vorbit despre rivalitatea sa cu Messi. Argentinianul a lovit două baloane de aur în ultimii doi ani, dar CR7 insistă că el are alte planuri. „Nu sunt deloc invidios pe Messi. Prioritatea mea e să câştig titlul în Spania şi Liga Campionilor cu Real Madrid. Nu baloane de aur”, a declarat Ronaldo.

Doar că aripa portugheză are şi ţinte personale. „N-am o obsesie sau o rivalitate directă nici cu el, nici cu vreun alt jucător. Un lucru e însă sigur. Zidane, Figo şi Messi au fost nişte exemple pentru mine, dar eu vreau să devin cel mai bun dintre toţi”, a mai spus fotbalistul de 25 de ani.

Deocamdată, Cristiano Ronaldo i-a bătut pe toţi la numărul de fani. Pe cunoscuta reţea de socializare Facebook, portughezul e lider detaşat în rândul fotbaliştilor. Are peste 18 milioane de susţinători, în timp ce Messi nu se poate lăuda decât cu „doar” 4,3 milioane.