Ce recorduri a doborât Messi!

Barcelona sparge record după record! Echipa lui Guardiola a câştigat cu 5-0 în semifinalele Cupei cu Almeria şi a ajuns la a noua partidă din acest sezon în care a reuşit cel puţin cinci goluri. Barcelona avea 3-0 încă din minutul 16, Messi cu o dublă (10, 16) şi Villa (11), clarificând practic calificarea. Golurile lui Pedro (31) şi Keita (89) au venit ca un bonus pentru jocul prestat de elevii lui Guardiola.

Barcelona a ajuns la 102 goluri în acest sezon, performanţă incredibilă ţinând cont că suntem în luna ianuarie. Messi a contribuit din plin la această performanţă şi a demonstrat că a meritat Balonul de Aur. Argentinianul are 35 de goluri şi 16 pase de gol! Messi a explodat de când e antrenat de Guardiola. A marcat 38 de goluri în primul sezon, 47 sezonul trecut şi acum are deja 35!
Ronaldo: „Eu vreau Liga, nu Baloane de Aur!”

Eclipsat de Messi, câştigător al ultimelor două „Baloane de Aur”, Cristiano Ronaldo susţine că nu e invidios pe argentinian. Deşi şi-a fixat drept obiectiv să redevină cel mai bun jucător al lumii, starul Realului anunţă că principalul său obiectiv e să câştige cât mai multe trofee cu „Los Blancos”.

Într-un interviu acordat italienilor de la „Gazzetta dello Sport”, Ronaldo a vorbit despre rivalitatea sa cu Messi. Argentinianul a lovit două baloane de aur în ultimii doi ani, dar CR7 insistă că el are alte planuri. „Nu sunt deloc invidios pe Messi. Prioritatea mea e să câştig titlul în Spania şi Liga Campionilor cu Real Madrid. Nu baloane de aur”, a declarat Ronaldo.

Doar că aripa portugheză are şi ţinte personale. „N-am o obsesie sau o rivalitate directă nici cu el, nici cu vreun alt jucător. Un lucru e însă sigur. Zidane, Figo şi Messi au fost nişte exemple pentru mine, dar eu vreau să devin cel mai bun dintre toţi”, a mai spus fotbalistul de 25 de ani.

Deocamdată, Cristiano Ronaldo i-a bătut pe toţi la numărul de fani. Pe cunoscuta reţea de socializare Facebook, portughezul e lider detaşat în rândul fotbaliştilor. Are peste 18 milioane de susţinători, în timp ce Messi nu se poate lăuda decât cu „doar” 4,3 milioane.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău