Ce nu faci pentru femei?

8 MARTIE // Roman Iagupov a împărţit lalele şi „un milion şi ceva” de autografe femeilor din Chişinău

Flori, cine romantice, autografe şi multe alte cadouri au primit în dar cele mai gingaşe fiinţe de pe pământ, femeile. Cu ocazia zilei de 8 Martie, doamnele şi domnişoarele au fost răsfăţate pe deplin. Unele dintre acestea au primit flori, autografe şi au avut ocazia să-i cunoască şi să le vorbească băieţilor din trupa „Zdob şi Zdub”.

Anişoara Puică ne spune că cel mai de preţ cadou pentru ea este căldura şi dragostea celor dragi. De dimineaţă, interpreta a primit în dar de la soţ şi fiul Radu un buchet mare de crizanteme, florile preferate ale acesteia. Anişoara Puică a petrecut ziua de 8 Martie alături de spectatori, a susţinut un concert la Rezina. „Mi-a plăcut foarte mult să petrec această zi alături de spectatori, a fost o zi minunată”, ne spune interpreta.

Constantin Moscovici: „Finii de cununie ne-au oferit cel mai frumos cadou”

Constantin Moscovici spune că nu a avut timp suficient pentru gesturi flatante pentru iubita sa soţie, însă s-a străduit să-i ofere o cină romantică cu lumânări şi băutură fină. Cel mai frumos cadou l-au primit de la finii de cununie, este vorba despre o invitaţie la o discotecă în care s-a cântat muzica anilor 80-90. „Nu am avut timp să pregătesc ceva special, deoarece în ziua de 8 Martie am fost în oraş şi am împărţit flori altor femei. Finii au fost cei care ne-au oferit un cadou foarte frumos şi plăcut, soţia mea a dansat şi s-a simţit foarte bine”, spune Moscovici.

 

Corina Ţepeş a mers în sat la bunei

 

Interpreta, împreună cu fiica şi soţul Costi Burlacu, au mers la bunei la Bardar, Ialoveni. „Am dorit ca această zi să o petrecem în sânul familiei cu buneii, părinţii, alături de cei dragi”, ne spune Corina. Nu a primit încă niciun cadou, ne spune că îl va avea săptămâna viitoare. În schimb, fiica lor a primit în dar din partea tăticului un set de cosmetică.

 

Zdubii au împărţit 2000 de lalele şi „1 milion” de autografe

 

Trupa „Zdob şi Zdub” a oferit în ziua de 8 Martie tuturor femeilor flori, autografe şi un recital absolut gratis. Timp de câteva ore, în incinta unui mall din capitală, băieţii au împărţit 2000 de lalele şi autografe. „Ne dor mâinile de atâta scris, dar ce nu faci pentru femei”, răspunde Roman Iagupov. Întrebat câte autografe a semnat, acesta a răspuns serios „1 milion şi ceva”.

 

Cei prezenţi la eveniment s-au arătat emoţionaţi. „Am auzit că zdubii vor dărui astăzi flori femeilor şi am venit într-o fugă aici, îmi doream de mult să-i cunosc. Îmi tremurau mâinile când am luat floarea, cred că o voi păstra şi după ce se va ofeli”, spune emoţionată Cristina, 18 ani.

Surprizele au continuat şi miercuri, 9 martie, trupa a susţinut un recital live, de unde nu a lipsit piesa cu care va evolua la Eurovision, „So Lucky”. Trupa merge într-o mică vacanţă de o săptămână după care vor începe pregătirile pentru Eurovision.

Carolina CHIRILESCU