Ce ne pregătesc autorităţile de Hramul Chişinăului

primaria chisinau

Autorităţile pregătesc un program artistic vast, care va culmina cu un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu participarea Valy Boghean band, Alex Calancea band, Orchestrei municipale a Fraţilor Advahov, Catharsis şi a interpretului Mihail. Informaţiile au fost prezentate la şedinţa operativă a Primăriei capitalei, transmite ipn.md.

Şefa Direcţiei cultură, Lucia Culev, a comunicat că programul va începe pe 14 octombrie cu depuneri de flori la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi cu Liturghia de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”, la ora 08.00. Sărbătoarea în PMAN se demara cu evoluarea mai multor colective de dans. De-a lungul bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt, preturile din cele cinci sectoare vor amenaja standuri şi scene pe care vor evolua tinere talente din sectoare.

La ora 14.00, va fi inaugurată Scara Cascadei din Parcul Valea Morilor. La ora 15.00, pe strada pietonală Eugen Doga va fi organizat un concert susţinut de interpreţii Geta Burlacu şi Cristi Aldea-Teodorovici, cu genericul: „Te ador, Chişinău”. Sărbătoarea va culmina cu concertul din PMAN.

Circulaţia rutieră pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Maria Cebotari şi Ismail, va fi restricţionată. Accesul la concertul din PMAN se va asigura prin filtre. Şeful adjunct al Direcţiei municipale de poliţie, Silviu Muşuc, a menţionat că în PMAN vor fi interzise băuturile spirtoase. Comercializarea vinului şi berii va fi permisă doar în plastic.

The following two tabs change content below.