Ce le spune Irina Rimes cârcotașilor săi după ce a fost aleasă antrenor la „Vocea României”

De mai bine de o lună, toată lumea vorbește despre faptul că Irina Rimes va fi antrenor la Vocea României, unii lăudând inițiativa celor de la PRO TV, alții comentând pe seama faptului că artista este mult prea tânără și poate neexperimentată. Cei care s-au bucurat 100% pentru reușita ei sunt, desigur, cei din familia artistei, care au plâns de bucurie.

La numai 26 de ani, Irina Rimes devine cel mai tânăr antrenor de la Vocea României, ceea ce pune și mai mare presiune asupra ei, prin prisma faptului că va trebui să demonstreze că-și merită locul alături de ceilalți jurați.

„M-au luat toate emoțiile când mi s-a propus. De toate câte un pic, dar am primit propunerea cu brațele deschise, ca pe o nouă provocare. A venit așa un pic din pod, ce-i drept. Îmi doream foarte mult lucrul ăsta, doar că voiam să mă pregătesc din timp, să zic într-o zi GATA, acum vreau să fac asta. Mereu mi-am dorit, numai că era așa, la nivelul de pregătire emoțională. Este o provocare foarte mare și trebuie să-i fac față și o să-i fac pentru că cumva pentru asta sunt făcută. Simt că trebuie să fac lucrul ăsta”, a povestit Irina, completând că știe că au existat voci care au criticat faptul că nu ar avea suficientă experiență în domeniu, însă că va încerca să le arate că este un artist complex, care este sigur de meseria lui.

„Într-adevăr sunt cârcotași”

„În general, oamenii nu știu lucrurile astea. Într-adevăr sunt cârcotași. Chiar m-am uitat pe comentarii, că vreau să văd ce spune lumea, vreau să spun că m-am bucurat și mă bucură comentariile lor. Sunt niște comentarii adevărate, nu sunt luate din pod. Nu este vreun hate gratuit. Sunt lucruri pe care oamenii le gândesc și la care oamenii vor avea răspuns în curând. Nu sunt vinovați că nu știu cât se muncește în spatele unui artist, asta o știm doar noi, cei care suntem antrenați în munca asta zi de zi, o știți voi, o știu oamenii din producție și publicul va afla asta în curând. În general, un artist este făcut și de munca din spate”.

Faptul că în momentul în care a venit în România pentru a face carieră în industria muzicală Irina a ales să se concentreze mai mult pe partea de creație și a compus melodii pentru colegele de scenă, fiind oarecum în spatele camerelor, a fost oarecum în dezavantajul ei, căci nu toată lumea a știut despre adevăratele competențe ale tinerei.

„O să lucrez așa indiferent de ce vor zice oamenii”

„Ar putea să pară un dezavantaj, dar nu este. Practic, în momentul în care tu stai și te pregătești, crești: crești profesional, chiar dacă nu apari pe televizor. Mie nu-mi pare rău că am ales această cale și o să lucrez așa indiferent de ce vor zice oamenii pentru că oamenii vor vedea într-un final că aceasta este calea dreaptă”, ne-a spus Rimes. Cei care au știut adevărata valoare profesională a brunetei au fost prietenii apropiați și bineînțeles familia. Mai mult, mama Irinei a trăit mereu cu inima strânsă că fiica ei este mult prea modestă, iar lumea nu o apreciază la adevărata valoare.

„Mama s-a bucurat, a plâns”

„Mama a aflat foarte de curând. Nici măcar ei nu i-am spus pentru că mama mereu își face griji. Ea are și o percepție destul de greșită asupra lucrurilor, precum că oamenii care merită nu primesc ceea ce merită și acum i-am demonstrat lucrul ăsta. Mama s-a bucurat, a plâns. Eu i-am dat această veste în timp ce urcam pe scena unui concert, la Chișinău, în fața a 50.000 de oameni. A fost un moment foarte emoționant, la un moment dat am și plâns și oamenii au văzut”, a mai povestit noul antrenor de la Vocea României. (libertatea.ro)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)