Ce Jeep şi-a tras Adrian Ursu!

Artistul şi-a făcut de curând un cadou pe măsură. E vorba despre noul său Jeep Grand Cherokee, pe care l-a prezentat la emisiunea „Auto Expert” de la ProTv.

„E o maşină mai mare şi mai puternică decât cele pe care le-am avut, ce face faţă drumurilor noastre”, spune artistul. Adrian a mai spus că deşi cu această maşină îşi poate permite să zboare pe drumurile noastre, se străduie să nu încalce regulile de circulaţie. Prima sa maşină a fost un Mitsubishi, pe care l-a primit cadou de la tatăl său.

Apoi a condus o Toyota Prado, pe care a vândut-o de curând. „Unii spun că şi-au vândut maşinile şi nu şi-au scos nici banii investiţi, eu, dimpotrivă, am câştigat chiar”, declară Adrian. Dacă nu ar fi fost interpret, ar face afaceri cu maşini, deoarece acest lucru îi reuşeşte de minune.

Chiar dacă maşinile în care se plimbă Ursu sunt costisitoare, investeşte mai mult în videoclipuri şi proiecte. De curând, a filmat un clip la piesa „Aş da orice” al cărei text este semnat de Viorica Nagacevschi. Potrivit site-urilor vânzări-cumpărări, un Jeep Grand Cherokee costă aproximativ 50 mii de dolari.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)