Ce face un mare absent de la Mondial?

Ronaldinho închide discotecile

Omis de Dunga, mijlocaşul brazilian trece dintr-o petrecere în alta. Ronaldinho profită din plin de vacanţa prelungită. Neconvocat de Carlos Dunga pentru turneul final din Africa de Sud, deoarece e prea individualist într-o echipă bazată pe colectiv, starul Milanului se distrează ca niciodată în Rio de Janeiro.

Doarme numai câteva ore, dimineaţa. În rest, un maraton al petrecerilor, până la ora închiderii localurilor şi a discotecilor. Alături, pe lângă bodyguarzii permanenţi, îi stau amicii. Mulţi, uneori foarte mulţi. Ca să nu nemulţumească pe nimeni, organizează şi fieste la scară largă.

Aşa a fost joi şi vineri noapte, când Ronaldinho a închiriat un întreg etaj de la „Majestic Palace Hotel” ca să se distreze pe ritm de hip-hop şi rap cu cei apropiaţi. Printre aceştia s-au numărat şi fotbalişti, precum Pato, colegul său de la Milan, şi el uitat de Dunga, plus Jo (ŢSKA Moscova). În acest timp, cei de la mondial îşi împart zilnic orele între antrenamente şi odihnă, în regimul spartan impus de selecţioner.