Ce econoamă e Olia Tira!

Olia Tira, cea care ne-a reprezentat anul acesta ţara la Eurovision, îşi cheltuie cu mare grijă banii câştigaţi. Interpreta nu face parte din categoria femeilor risipitoare.

Că o fi criza de vină, nu ştim sigur, iar Olia Tira evită să ne spună. Cert este că interpreta economisește bine şi atunci când merge peste hotare. „Nu arunc banii în stânga şi-n dreapta. Iar atunci când merg în vacanţă, depinde de situaţie cât scot din buzunar. Pot să achit doar biletul, cazarea, adică doar strictul necesar. Desigur, au fost şi situaţii când am cheltuit binişor. Când plec peste hotare, mai trec şi pe la magazine”, ne-a declarat Olia Tira. Cântăreaţa a decis ca vara aceasta să meargă la mare în Cipru.

A debutat ca prezentatoare

Zilele acestea, interpreta a prezentat pentru prima dată un festival. Chiar de nu se vedea niciodată prezentatoare, Olia Tira se mândreşte, deoarece s-a descurcat foarte bine, precizând: „A fost super tare! Am avut emoţii, dar am făcut faţă. Nu m-am pregătit pentru că nu aveam nevoie”. Olia Tira a prezentat Festivalul „Faces of Friend” pe 17-18 iulie. Evenimentul a avut loc la Cahul. Invitaţii festivalului au fost Olia Tira&SunStroke Project şi formaţia DJ Project din România.

L.N.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)