Ce detestă bărbaţii la femei

CUPLU // Există câteva lucruri pe care le faci în relaţia de cuplu care nu sunt deloc pe placul majorităţii bărbaţilor

Oricât de mult ai evita dulcegăriile feminine, ca să nu îndepărtezi pretendenţii, odată intrată într-o relaţie te apropii de iubitul tău şi laşi femeia din tine să se manifeste. Ce iese? Există câteva lucruri pe care le faci în relaţia de cuplu care nu sunt deloc pe placul majorităţii bărbaţilor.
Iată 10 lucruri pe care bărbaţii le detestă la femei în relaţia de cuplu!

1. Când vrei să pari mai inocentă decât eşti de fapt

Să zicem că te-ai certat cu iubitul tău şi verşi o lacrimă, două sau apelezi la diverse tactici menite să te transforme într-o victimă. Bărbaţii observă aceste lucruri şi sunt pe moment exasperaţi de faptul că nu vrei să recunoşti că ai greşit. Totuşi tacticile funcţionează de vreme ce nu comentează nimic şi le trece supărarea. Tot la acest capitol bărbaţii ar prefera să fii sinceră în legătură cu trecutul tău sexual. Să pozezi într-o ipostază virginală nu are sens, mai ales că el poate afla adevărul. În plus, le-ar plăcea să te manifeşti în pat şi să le spui cele mai asunse fantezii, fără teama că vei fi judecată.

2. Când îl întrebi ce are doar pentru că a tăcut timp de 15 minute

Acest lucru se întâmplă mai ales în primele luni de relaţie. El stă tolănit pe canapea, în timp ce tu cauţi să începi conversaţii… şi doar pentru că îl vezi că stă degeaba şi nu te bagă în seamă, îţi imaginezi că are ceva. De aici şi celebra întrebare a americanilor: „La ce te gândeşti?”.

3. Când aplici falsa modestie pentru a primi un compliment

„Off, în ce hal îmi stă părul azi”, spui tu, căci într-adevăr nu e cea mai fericită zi a părului tău, dar cu dorinţa secretă că el te va contrazice. El o face, nu pentru că părul tău ar arăta grozav în ziua respectivă, dar pentru că dorinţa ta nu e aşa de secretă precum ai crede. Totuşi ar prefera să te resemnezi că în unele zile arăţi demenţial, iar în altele mai puţin. El a făcut-o deja şi a rămas cu tine!
4. Când faci o tragedie din mărunţişuri

Luând exemplul cu părul de mai sus, se poate întâmpla ca părul care-ţi stă „aiurea” să îţi strice o seară la iubitul tău acasă sau chiar o zi de concediu! Bărbaţii nu vor înţelege niciodată lucrurile pe care noi le vedem problematice. În principiu, ori consideră că ne complicăm, ori că acordăm importanţă mărunţişurilor. Oricum, o reordonare a priorităţilor este necesară, cred ei.

5. Când îi spui să te sune la oră fixă

„Vorbim la ora X” este pentru ei un mod de a-ţi lua rămas bun foarte disperat. Le-ar plăcea să nu mai cauţi o confirmare a următoarei convorbiri telefonice atunci când încheiaţi o discuţie. Bărbaţii se simt încleştaţi de astfel de abordări. Ar prefera să îl laşi şi pe el să aibă iniţiativa de a te căuta, fără termen limită. Aşadar, dă-i spaţiu din când în când.


6. Când vrei multe dovezi de afecţiune

Femeile care au nevoie de multe atingeri, îmbrăţişări şi declaraţii sentimentale sunt catalogate ca prea nesigure. Ar vrea să nu ai nevoie de atâtea confirmări în ceea ce priveşte ce simte el pentru tine. Desigur, e greu să nu îl provoci la o discuţie despre sentimentele lui, atunci când se poartă mai mereu distant.

7. Când îi dai raportul

Faptul că îl suni de mai multe ori pe zi sau îi dai mesaje pentru a-l ţine la curent cu tot ce faci poate intra deja la supracomunicare. Dacă nu vă puteţi vedea, rezervă un telefon seara pentru a sta cu el la poveşti şi lasă-l în timpul zilei să devină curios. În plus, pe bărbaţi îi exasperează atunci când le justifici lucruri neimportante, cum ar fi că ai ieşit doar cu fetele. Aşadar, nu îl mai trata ca pe gardianul tău.

8. Când îl laşi doar pe el să plătească

Deşi se simt bine să insiste să plătească ei totul, vor să aibă motive serioase de a insista. În prezent, bărbaţii nu mai trec peste faptul că nu scoţi şi tu portofelul din geantă, iar alţii nici peste faptul că nu îţi achiţi partea ta din nota de plată.

9. Când presupui ce simte el, fără să îl întrebi

Iei o decizie pentru binele lui, bazată pe ce crezi tu că vrea el… lucru care îi exasperează la culme pe bărbaţi! Ei şi-ar dori ca femeile să nu mai gândească în locul lor, să nu mai acţioneze în numele lor şi să nu le mai bage vorbe în gură. Aceasta este însă o greşeală comună în relaţia de cuplu, atunci când remarci că ai început să îl cunoşti suficient de bine pe celălalt. Adu-ţi aminte însă o vorbă înţeleaptă: „Nu-ţi ajunge o viaţă pentru a cunoaşte un om cu adevărat!”.

10. Când laşi orice problemă să îţi taie pofta de sex

Pentru bărbaţi sexul este o prioritate destul de importantă, aşa că nu lasă stresul cotidian să le pună beţe în roate. Ei nu înţeleg de ce noi îl aşezăm în coada listei şi avem nevoie de o aparentă perfecţiune, pentru a ne bucura de el.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)