Cazul „La Soacra”: La Curtea de Apel au fost emise noi sentinţe de condamnare pentru mai multe persoane vizate în dosar

Cazul „La Soacra”: La Curtea de Apel au fost emise noi sentinţe de condamnare pentru mai multe persoane vizate în dosar

Judecătorii Curţii de Apel Chişinău au pronunţat astăzi, 29 ianuarie, sentinţe mai aspre pentru trei dintre inculpaţii din dosarul „La Soacra”. Tot astăzi, magistraţii au decis să menţină sentinţa de condamnare pentru administratorul localului, transmite jurnal.md.

Mai mult, funcţionarul responsabil de regulile de protecţie împotriva incendiilor, vizat în dosar, a primit încă un an de închisoare din partea Curţii de Apel Chişinău. Astfel, funcţionarul va sta după gratii şapte ani.

Şi specialistul în cadrul Direcţiei municipale Comerţ, care fusese achitată a fost trimisă după gratii pentru 6 ani şi 6 luni. A fost emisă şi o sentinţă de condamnare pentru angajatul Centrului Municipal de Sănătate Publică, care fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, vizat în dosar.

Amintim că pe 9 ianuarie 2016, un incendiu puternic s-a produs în cafeneaua „La Soacra” din Piaţa Centrală a capitalei, după ce în local a explodat o butelie cu gaz. Atunci, patru oameni au murit, iar 13 au fost răniţi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)