Cătălin Josan cucereşte Europa

După ce a fascinat publicul din România şi Italia, interpretul cucereşte Franţa cu piesa „Don’t wanna miss you”. Italienii îl numesc „Il fenomeno”, iar francezii – „noua senzaţie a muzicii pop româneşti”.

Cătălin are deja o mulţime de fani în Franţa, iar piesele sale au devenit favorite la posturile de radio. Cu piesa „Don’t wanna miss you”, cântăreţul a cucerit mai întâi chart-urile muzicale din Italia. Şi succesul l-a determinat să se mute în această ţară, însă nu pentru totdeauna. „M-am gândit să mă mut în Italia, dar încă nu am decis când şi unde. Mi-a plăcut mult atât atmosfera, cât şi oamenii de acolo. Un plus mare sunt oportunităţile pe care mi le oferă Italia la capitolul muzică. Am zis că acum aş putea pleca din România, însă nu pentru totdeauna”, spunea cu ceva timp în urmă Cătălin.

În prezent, acesta este stabilit la Bucureşti, unde își promovează piesa „Walking on fire” şi este în plină pregătire a următorului single „1,2,3”. Piesa „Don’t wanna miss you” s-a vândut atât de bine pe iTunes încât a luat Discul de Aur. Interpretul va lansa anul viitor următorul album semnat Cătălin Josan.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)