Cătălin Carp va evolua pentru Steaua Bucureşti

carp

FOTO: sport.ro

 

Fundaşul moldovean Cătălin Carp, care în sezonul trecut a evoluat la echipa CFR Cluj, a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia Steaua Bucureşti, a anunţat luni campioana României pe pagina de Facebook, anunţă mediafax.ro Internaţionalul moldovean în vârstă de 21 de ani va purta la Steaua tricoul cu numărul 4. Cătălin Carp a declarat că transferul la Steaua este un mare pas înainte pentru cariera sa.

„Consider că acest transfer reprezintă un mare pas înainte în cariera mea. Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua şi am acceptat această provocare, fiindcă vreau să-mi demonstrez că am capacitatea de a ajunge la nivel înalt. Îmi propun să mă antrenez şi să joc foarte bine, să câştig trofee şi, bineînţeles, să joc în cupele europene, acolo unde nu orice jucător are şansa de a ajunge”, a spus Carp.

Carp şi-a început cariera în Ucraina, unde a evoluat pentru grupele de copii şi juniori ale clubului Şahtior Doneţk. În 2012, a semnat un contract de profesionist cu Dinamo Kiev, însă a evoluat doar pentru formaţiile de juniori şi pentru echipa a doua a campioanei Ucrainei. În septembrie anul trecut, a semnat cu CFR Cluj, echipa pentru care a evoluat, până la sfârşitul sezonului, în 17 partide de Liga I şi în trei de Cupa României. De asemenea, a debutat în echipa naţională a R. Moldova la 14 august 2013, într-un meci amical cu Andorra. A acumulat până în prezent patru partide oficiale şi un gol reuşit împotriva României, într-un amical susţinut în februarie 2015.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)