Câştigătorul concursului „Concert la Pălărie” va transforma apartamentul în studiou

Sâmbătă, 4 iunie, în scuarul Teatrului de Operă și Balet a avut loc finala concursului de talente „Concert la Pălărie”. Între participanți s-a dat bătălia decisivă pentru locul 1.

Iluzionistul şi magicianul Teodor Dicuseară este marele câştigător al concursului „Concert la Pălărie” care a acumulat peste 8.000 de voturi, câştigând astfel un apartament în valoare de 550.000 mii de lei. Teodor Dicuseară are 48 de ani, este din Ialoveni şi e nespus de fericit că a câştigat marele premiu.

Acest lucru se datorează muncii sale depuse şi sprijinului colegilor, prietenilor, rudelor, dar şi al fanilor. „De când am intrat în concurs,le-am telefonat tuturor cunoscuţilor, colegilor, rudelor ca să mă susţină. Am prezentat şi un spectacol gratis în satul de baştină, Văsieni, raionul Ialoveni, în schimbul voturilor celor care au fost prezenţi. Şi iată că am câştigat”, spune fericit Teodor Dicuseară.

Întrebat ce va face cu apartamentul primit, acesta ne-a comunicat că îl va transforma în studiou personal, deoarece ducea lipsa unui spaţiu pentru lucru. Cu toate că a acumulat cele mai multe voturi, Teodor ne spune că se aştepta ca apartamentul să fie oferit altor participanţi care au fost foarte buni.

„Speram să câştige Tatiana Ilescu, fata cu monociclul merita acest lucru, sau dansatoarea Natalia Duminică, eu speram să câştig automobilul”, menţionează Teodor Dicuseară. Automobilul i-a revenit deţinătoarei locului, Doina Bordeianu. Şi ceilalţi participanţi de premii au avut parte – laptop-uri și televizoare LCD.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)