Câştigătorii concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

Oxana Chiriac – a nouăsprezecea câştigătoare a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL a desemnat-o pe Oxana Chiriac din Chişinău câştigătoare a celei de-a XIX-a etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Oxana are 22 de ani şi spune că citeşte ziarul nostru de doi ani. „Văzând cu cât interes citeşte mama mea ziarul, am început şi eu să-l răsfoiesc. Îl citesc în întregime, însă încep cu „Poveştile Adevărate” scrise de Lidia Bobână”, spune câştigătoarea bucuroasă. Participanta a trimis mai multe SMS cu cuvântul-cheie „GAZ” şi a intrat în posesia a 250 de lei.

Dan Percic – al douăzecilea câştigător al concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL l-a desemnat pe Dan Percic din satul Costuleni, raionul Ungheni, câştigător al celei de-a XX-a etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Dan are doar 13 ani şi spune că unul din motivele pentru care s-a abonat la ediţia de marţi este că a vrut să participe la concurs. „Cel mai mult îmi plac integramele şi informaţia de pe ultima pagină. E foarte interesantă”, spune câştigătorul. În una din paginile JURNALULUI, Dan a descoperit cuvântul-cheie „ADMITERE” şi a decis să-şi încerce norocul. Participantul a trimis un număr record de SMS cu cuvântul-cheie şi a intrat în posesia a 500 de lei. „Am trimis 52 de mesaje pentru că am vrut să fiu sigur că voi câştiga”, susţine Dan.

JURNAL de Chişinău îşi cere scuze pentru că, din cauza unor probleme tehnice, nu a anunţat câştigătorul celei de-a XIX-a etape în ediţia de vineri!

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje (preţul unui mesaj este de 5 lei). Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)