Câştigătoarea Eurovision 2010, goală în piscină!

INSOLIT // Imaginile fierbinţi de pe internet ale Lenei, reprezentanta Germaniei la Eurovision 2010, au favorizat-o pe aceasta în faţa altor concurenţi

Reprezentanta Germaniei la Eurovision 2010, Lena Meyer-Landrut (19 ani), este implicată într-un scandal sexual. Imaginile fierbinţi, în care Lena (pe atunci elevă – n.r.) apare toples în piscină, insinuând că face sex cu un necunoscut, au fost postate pe internet chiar înaintea finalei. În pofida acestora, Germania s-a clasat pe primul loc la Eurovision 2010.

Internetul a făcut-o celebră

Presa din Germania scrie că, anul trecut, Lena, fiind încă minoră, s-a filmat în scene pentru adulţi. Nici părinţii săi nu au putut să o convingă să renunţe la aceste filmări. Filmul „Vă rog, ajutaţi-mă” a rulat în septembrie 2009 la televiziunea germană RTL , de aceea, înainte de a o trimite să le reprezinte ţara, organizatorii s-au întrebat dacă aceste imagini nu le vor afecta prestaţia. „Da, eu sunt în film, dar nici atunci nu am fost şi nici acum nu sunt ruşinată de faptul că am participat la acel proiect. Nu sunt imagini porno. Atunci nu am ştiut că acel film va rula la tv, altfel, poate că nici nu l-aş fi făcut”, a declarat Lena la un show tv din Berlin.
Experţii sunt de părere că Germania a câştigat datorită popularităţii de care s-a bucurat piesa Lenei pe internet. Aceasta a fost accesată de peste patru milioane de oameni. La fel de popular a fost şi filmuleţul cu pricina, care a ţinut şi prima pagină a tabloidelor. Astfel, Lena s-a bucurat de o megacampanie de PR de care niciun concurent nu a avut parte. Şi anume această tactică a dus la câştigarea concursului cu o diferenţă atât de mare faţă de restul participanţilor.

A încălţat pantofi diferiţi

În timpul repetiţiilor de dinaintea finalei, Lena a încălţat pantofi diferiţi, iar când şi-a dat seama a afirmat că e un semn bun. Mai mult, artista era cât pe ce să întârzie la finală pentru că în camera de machiaj unde se afla s-a întrerupt emisia şi nu ştia când trebuie să iasă în scenă. Noroc de organizatori, care au adus-o pe scenă într-un suflet.

M.M.
Foto: ziarul „Berliner Kurier”

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)