Câştigă un apartament doar la Jurnal TV

Jurnal TV, în parteneriat cu Ministerul Culturii, Ministerul Educaţiei, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Primăria municipiului Chişinău, a lansat pe 8 octombrie un nou proiect, primul de acest gen din Republica Moldova, în care toţi doritorii din diferite colţuri ale ţării îşi etalează talentele în diverse domenii. Emisiunea „Concert la Pălărie” va dura cinci luni, finala va avea loc în martie 2011, unde învingătorul care va fi ales prin sms şi televoting de către telespectatori va fi premiat cu un apartament în Chişinău.

Locul şi apartamentul au fost special alese, acesta se află într-o zonă ecologică, pe strada Alba Iulia 113, în sectorul Buicani. Este un bloc nou, iar apartamentul 100, situat la etajul 10, măsoară 52 m.p. şi va fi dat în exploatare în luna martie, când va avea loc marea finală a emisiunii „Concert la Pălărie”. Fericitul norocos, care va intra în posesia acestui valoros premiu, se va putea bucura de el chiar din prima zi după marea finală. De ce spunem că locul apartamentului a fost special ales? Deoarece stapânul său se va putea bucura de weekendurile de vară petrecute împreună cu familia sau prietenii în pădurea de lângă bloc. În plus acolo se află staţiile terminus ale mai multor tipuri de transport.

Căştigătorii locurilor II şi III vor fi aleşi de către un juriu. Deţinătorul premiului II va intra în posesia unui automobil. Juriul va acorda şi premii de consolare, este vorba despre trei LCD-uri şi trei laptopuri.

În cadrul fiecărei emisiuni se prezintă câte zece participanţi. Pentru a vota participantul favorit, puteţi trimite un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimele două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii.

Emisiunea „Concert la Pălărie” se difuzează la Jurnal TV în fiecare vineri, începând cu ora 20.45, durează 70 de minute şi este prezentată de către Corina şi Mirabela Butnaru.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.