Care-i mama, care-i fiica?

Diva americană Demi Moore şi mezina ei, Tallulah, au făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, unde au participat în calitate de spectatoare. Îmbrăcate şi coafate aproape identic, cele două par surori gemene, deşi le despart 32 de ani.

Deşi are 48 de ani, actriţa americană Demi Moore se ţine foarte bine. E mereu aranjată şi îşi alege cu grijă haine care să îi pună în valoare formele, ce e drept sculptate de chirurgii plasticieni. Demi însă are urmaşe demne în ceea ce priveşte frumuseţea, eleganţa şi senzualitatea. Este vorba despre cele trei fiice pe care le are cu fostul soţ, Bruce Willis (55 de ani), care îi seamănă perfect.

Zilele trecute, când a participat la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, Demi a avut-o drept însoţitoare pe fata ei cea mică, Tallulah Belle. Aşezate în primul rând, cele două au atras toate privirile ca un magnet, celor din jur fiindu-le destul de greu să le deosebească. Demi Moore (48 de ani), actriţă, a cheltuit 700.000 de dolari pe intervenţii estetice, adeptă a stilului rafinat şi elegant, nu iese din casă nemachiată şi necoafată, e dependentă de saloanele de înfrumuseţare. Tallulah Belle (16 ani), elevă de liceu, adeptă a stilului rock, n-a apelat niciodată la o cosmeticiană.