Când nu ai frică de Dumnezeu

Aventură // Prima experienţă sexuală i-a schimbat viaţa

Oleg s-a născut cu probleme de sănătate. Povestea mea începe când flăcăul avea 25 de ani. Era într-o depresie profundă. Urma un tratament serios, dar medicul observa că îngrijirea sa nu are efectul cuvenit. Pentru că era un cunoscut al familiei, doctorul l-a căutat pe tatăl băiatului şi l-a rugat să vină la clinică.

„Întreţine relaţii cu vreo fată?”, a fost prima lui întrebare către părinte. „Nu ştiu. Sigur că nu, e prea timid. De la serviciu vine întotdeauna acasă. Nu are prieteni apropiaţi. E un băiat cuminte şi foarte retras…” „Uite anume de asta şi m-am temut. Dacă n-o să fie sociabil, nu o să întreţină relaţii intime cu vreo tânără, s-ar putea ca peste câţiva ani să aibă probleme serioase. Vorbesc de starea lui psihică. Nu vreau să vă sperii, dar, la vârsta de 25 de ani, dacă nu eşti căsătorit, e cazul cel puţin să întreţii o relaţie sexuală cu cineva, altfel ajungi la balamuc. Se teme de femei, nu ştie cum să se apropie de ele, dar le doreşte cu tot trupul. Sunteţi tatăl lui, trebuie să îl ajutaţi. Prima experienţă sexuală îi poate schimba viaţa şi starea lui psihică…”

Vă daţi seama ce îngrijorat era tatăl lui Oleg. Dacă ar fi avut nevastă, s-ar fi sfătuit cu ea ce să facă. Soţia l-a părăsit mulţi ani în urmă, când copilul nu avea nici zece împliniţi. A ieşit într-o zi din casă şi nu s-a mai întors. Mai târziu, a aflat de la o cunoştinţă de-a lui că nevastă-sa a plecat cu un coleg de-al ei de facultate în Başkiria. Nu a scris niciodată şi nici de copil nu s-a interesat. Nicolae nu s-a mai căsătorit. Avea o relaţie cu secretara lui, divorţată de mulţi ani. Această situaţie îi aranja pe amândoi. Când un bărbat îşi creşte singur copilul, vă daţi seama cât de mult ţine la el, mai mult decât ne-am putea închipui.

La vânătoare de femei

Vorbele medicului l-au pus greu pe gânduri. Ar fi vrut să-şi ajute feciorul şi nu ştia cum. Situaţia era delicată. Vă daţi seama, nu putea să îl ia de mână şi să-l ducă la vreo femeie. Şi apoi nu l-ar fi dus la secretara lui, pe altcineva nu cunoştea. Un coleg de serviciu, căruia Nicolae şi-a mărturisit necazul, l-a sfătuit să-i aducă fiului o prostituată. „Mai bine ca prostituatele nimeni nu o să-l pună în rând cu toţi bărbaţii. Nu ţi-ar strica nici ţie puţină experienţă. Bănuiesc că secretara ta nu cunoaşte prea multe”, i-a spus amuzat colegul.

Nicolae a rămas surprins că despre relaţia lui se ştia în colectiv. Se gândea că îl vorbesc colegii şi nu îl aranja chestia asta. Ocupa o funcţie importantă într-un minister şi asta îl obliga să aibă o reputaţie bună printre cei care îl cunosc. Până la urmă, a scuipat pe toate. Totuşi mai importantă era sănătatea fiului său. Uite că, într-o seară, a venit mai devreme acasă. În drum, a cumpărat o sticlă de vin şi ceva mâncare. S-au aşezat la masă, după asta i-a zis: „Ştii ce ne lipseşte acum, la toată plăcerea asta? O femeie. Hai să o căutăm!”. Chişinăuenii ştiu unde să găsească prostituate, aşa că Nicolae cu fiu-său s-au dus la vânătoare. Nu prea ştiau ce să caute. Prima care se plimba pe aleea ceea dosită s-a dovedit a fi o blondă zgomotoasă şi subţire ca o viespe. Nicolae a urcat-o în maşină şi i-a spus fiului său: „Vă duceţi la noi, eu mă întorc mâine dimineaţă”. Uite aşa, pentru prima dată, la 25 de ani, Oleg a gustat o femeie. Nu contează că era folosită, că o culesese de pe stradă, că mâine poate va fi în braţele altuia. Principalul era că în clipa aceea ea îl învăţa de toate, iar el s-a dovedit a fi un elev sârguincios. Târfa care nu era proastă şi-a dat seama că ar putea să aibă câştiguri mari din situaţia asta, fără a se osteni prea mult. Şi-au dat întâlnire şi a doua zi.

Prostituata, gospodină în casa lor

Ceea ce nu a bănuit Nicolae e că fiul lui devenise dependent de muierea ceea uşuratică. O vroia numai pentru el. Cu mintea mea de muiere, cred că l-a făcut să simtă plăceri care nu se aseamănă cu nimic. Trebuie să ştiţi că, peste câteva luni, fără ştirea tatălui său, Oleg a luat-o de nevastă. Iată aşa prostituata a devenit gospodină în casa lor. Şi cei doi bărbaţi nu-i ieşeau din cuvânt – tatăl se gândea la sănătatea fiului şi se bucura că problema s-a rezolvat fără bătăi de cap, iar Oleg umbla ţanţoş ca un cocoşel pentru că avea o nevastă şi era în rând cu toată lumea. Amândoi erau senini şi împăcaţi.

Doar mama lui Nicolae ştia adevărul. Cei doi bărbaţi trăiau cu aceeaşi femeie. Bătrâna a venit într-o zi de la ţară, a deschis uşa şi l-a găsit pe feciorul ei în pat cu noră-sa. Mi-a povestit istoria asta chiar la mine în casă. Îşi ştergea ochii cu un colţ de basma şi suspina: „Iată ce se întâmplă când nu ai frică de Dumnezeu…”

The following two tabs change content below.
Lidia Bobână

Lidia Bobână

Lidia Bobână

Ultimele articole de Lidia Bobână (vezi toate)