Campanie Jurnal // De Crăciun, fii mai bun!

Ajutoarele pentru cei doi copii de la Sociteni continuă să vină!

CAMPANIE marius si gheorgheExistă şi oameni cărora le pasă de soarta şi neajunsurile altora, iar cei doi copii, Vlada şi Gheorghiţă de la Sociteni, vor avea, se pare, o căsuţă caldă şi spaţioasă. Zeci de familii au sărit în ajutor acestei familii, printre ei se numără şi Svetlana Sainsus, care vrea cu orice preţ să ajute aceşti copii.

„De obicei, când ajut, o fac anonim, dar nu şi în cazul de la Sociteni, fiindcă mi-am dat seama că singură nu m-aş fi descurcat. Am apelat la prieteni de pe reţelele de socializare şi mi-am dat seama că sunt oameni buni! Multe persoane străine au reacţionat! Am hotărât să-i ajut pe Gheorghiţă şi Vlăduţa fiindcă ei au ceva aparte, ei nu se plângeau de nimic, erau mulţumiţi cu puţinul pe care îl aveau şi îşi doreau lucruri mărunte! Sunt foarte fericită că am putut să le oferim mult mai mult. Sunt nişte copii minunaţi, harnici şi păcat că au aşa o soartă. Dacă societatea a uitat de ei, atunci noi nu vom uita, şi nu mă voi opri până nu o să le ofer căsuţa frumoasă pe care o merită orice copil!”, ne mărturiseşte Svetlana, cea mai activă susţinătoare a acestei Campanii.

Ea şi alte zeci de familii colectează bani şi diverse ajutoare umanitare pe care le distribuie familiilor nevoiaşe din toată ţara. Cu ajutorul acestor persoane, cei doi copii de la Sociteni au primit o plită de gaz, un fierbător electric, un cuptor cu microunde, o maşină de spălat, un frigider, nişte saltele, uşă pentru casă, materiale de construcţii, covoare şi multe altele. Mulţumim tuturor celor care au participat la aceste donaţii.

Pentru cei care vor să ajute în continuare, amintim că facem o colectă pentru a aduna hăinuţe pentru băieţii de 3 şi 6, 7 ani şi pentru fetiţa de 6 ani, încălţăminte, jucării, produse alimentare, detergenţi, rechizite şi dulciuri. Adresa: Chişinău, strada Vlaicu Pârcălab 63, Sky Tower. Ne puteţi contacta la numerele de tel. 234675, 068583777 sau pe facebook, Chirilescu Carolina, Svetlana Sainsus.