Campania „Jurnal TVrea preşedinte” s-a încheiat

Campania „Jurnal TVrea preşedinte”, organizată de Jurnal TV în perioada 27 iulie – 3 septembrie curent, a luat sfârşit.

Timp de mai bine de o lună de zile, campania „Jurnal TVrea preşedinte” a reuşit să adune sute de vizitatori la cortul campaniei din centrul oraşului. Acţiunea a avut drept scop informarea populaţiei despre Referendumul constituţional din 5 septembrie curent.

Pe parcursul campaniei, vizitatorii şi locuitorii Chişinăului au avut posibilitatea să vină la cortul postului de televiziune Jurnal TV, de pe bulevardul Ştefan cel Mare, să se fotografieze cu machetele celor trei foşti preşedinţi ai Republicii Moldova: Mircea Snegur, Petru Lucinschi, Vladimir Voronin, poze care mai apoi au fost plasate într-o galerie foto pe site-ul jurnal.md, care este accesibilă şi în prezent.

În afară de poze, participanţii la campania „Jurnal TVrea preşedinte” au lăsat mesaje şi păreri despre foştii preşedinţi ai Moldovei, care au fost expuse în buletinele de ştiri ale Jurnal TV.
Deşi opiniile vizitatorilor despre activitatea celor trei preşedinţi au fost diferite, majoritatea s-au arătat dezamăgiţi de activitatea şefilor de stat pe parcursul perioadelor lor de guvernare.

Fiţi cu ochii pe Jurnal TV, care vă mai pregăteşte noi surprize.

În prezent, Jurnal TV desfăşoară campania „Jurnal TV îţi face curte”.

The following two tabs change content below.