Campania „Cine mai poate ca Nae?”: Averile deputatei PD Violeta Ivanov

Jurnal TV continuă campania „Cine mai poate ca Nae?”: Averile deputatei PD Violeta Ivanov

Violeta Ivanov este următorul personaj al campaniei „Cine mai poate ca Nae?” de la Jurnal TV. Deputata Partidului Democrat nu este o excepţie la capitolul parlamentari cu averi nedeclarate. Deşi se plângea anterior că locuieşte la bloc, apartamentul în care stă este mare cât o casă. Are două etaje şi aproape 150 de metri pătraţi. E înregistrat pe numele uneia dintre fiicele sale.

Între timp, aleasa poporului îşi construieşte o vilă de toată frumuseţea. Totodată, legislatoarea a omis să arate în declaraţia de avere şi un loc de muncă al soţului ei. Campania „Cine mai poate ca Nae?” nu este despre deputatul Nae Simion Pleşca, ci despre contrastul izbitor între luxul în care îşi trăiesc viaţa guvernanţii şi sărăcia în care îşi duc zilele cei pe care guvernează aceştia.

Denumirea campaniei a fost inspirată de la o declaraţie cel puţin ciudată a deputatului Nae Simion Pleşca, cel care, solicitat de Jurnal TV să comenteze nişte tranzacţii imobiliare de peste 100 de milioane de lei cu implicarea unor persoane din anturajul şefului său de partid, Vladimir Plahotniuc, i-a luat apărarea acestuia, spunând că „toţi trebuie să avem ca obiectiv să trăim bine şi în condiţii de confort”.