(Camera ascunsă) Fostul viceprimar Coteț face dezvăluiri despre casa de peste un milion în care locuiește și „otkaturile nebune” pe care le fac Chirtoacă și Grozavu // VIDEO

cotet

Fostul viceprimar al capitalei, Vlad Coteț, a apărut într-o înregistrare video în care face dezvăluiri despre casa de peste un milion de lei, în care locuiește el și familia sa, despre cum foștii săi colegi de la Primărie, Dorin Chirtoacă și Nistor Grozavu, i-ar fi întins o cursă după care a fost reținut, și despre afacerile mai puțin curate de la Primărie, în care ar fi implicată conducerea instituției, scrie realitatea.md, după o înregistrare a crimemoldova.com.

 Astfel, în video Vlad Coteț spune că pentru a-și cumpăra casa din suburbia Dumbrava, în care stă acum, a vândut apartamentul cu trei camere din oraș și a luat un credit cu 15%: „Am de plătit până în anul 2020(…). Majoritatea lucrărilor sunt făcute de mine, m-am calicit aici. Toți trăim aici feciorul cu soția și fiica cu copilul și ginerele (…) nici mobilă nu am, dormim pe „noduvnoi matras” (nota redacției: saltea gonflabilă)”, povestește fostul viceprimar.

Foto: captură crimemoldova.com

De asemenea, Vlad Coteț susține că este presat de către organele de drept și foștii colegi de la Primărie: „Nu se merită, să știi! Mi-au trăsnit și regresul, pentru că n-am dat apartament, m-a făcut pe mine pârât (…). 20 de mii de lei încă trebuie să dau și aici, măcar ia și te împușcă. Azi a fost la Curtea de Apel un alt caz pe „kakoito” Furculiță, iar că nu-i dau apartament, dar eu sunt suspendat din funcție! Ce-i cu bătaia asta de joc?! M-au distrus complet, idioții!”, se arată indignat Coteț.

„Pe mine trebuiau să mă voteze primar general interimar, dar eu am spus că mie nu-mi trebuie, eu sunt bătrân de acuma”, a mai spus fostul funcționar.

Mai mult, cu referire la conducerea actuală a Primăriei, Dorin Chirtoacă și Nistor Grozavu, fostul viceprimar a spus că organele de drept „se ocupă și de dânșii”: „Ei fac niște „orkaturi” nebune, eu nu am participat la niciun tender, nimic (…), mi-o făcut eu mie o „podleankă” (n.r mârșăvie), dar este acela, marele judecător de sus, acela îi pune pe toți la punct mai degrabă ori mai târziu”, a încheiat Vlad Coteț.

Menționăm că fostul viceprimar, Vlad Coteț, se află în arest la domiciliu. Acesta figurează în calitate de acuzat într-un dosar de corupție.

Video: Crimemoldova.com