Calea Ferată din Moldova va reduce preţul biletelor la călătoria cu trenurile renovate

tren3.f.n.roscovanu

Foto: Nadea Roşcovanu

 

Pentru a promova transportul feroviar, Calea Ferată din Moldova intenţionează să reducă în curând preţurile la biletele pentru călătoria cu trenurile renovate. Reprezentanţii întreprinderii au făcut acest anunţ în contextul repunerii în circulaţie, începând de astăzi, a unui tren renovat.

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a pus astăzi în circulație trenul modernizat pe ruta Chişinău–Ungheni. Acest tren va circula de trei ori pe zi, iar costul biletelor de călătorie va rămâne neschimbat până la mijlocul lunii septembrie (22–49 de lei, în funcţie de clasă).

Mai mult, începând cu 15 septembrie curent, prețul biletelor pentru această cursă urmează să fie redus cu scopul de a promova transportul feroviar. Totodată, potrivit CFM, până pe 2 septembrie curent, urmează să fie repuse pe linie alte două trenuri pentru călători, care vor avea un program obișnuit de circulaţie pe cursa Chișinău–Ocnița.
Trenurile renovate de tip diesel au fost scoase din circulație în luna martie 2014, din cauza unui incendiu la garnitura numărul trei.

The following two tabs change content below.