Bute vrea să-l bată pe rusul Grachev

Pugilistul Lucian Bute a declarat într-o conferinţă de presă prilejuită de meciul din weekend cu rusul Denis Grachev că îi asigură pe cei care îl consideră „terminat” că nu este aşa şi că va reveni mai puternic ca niciodată, informează journaldequebec.com.

„Am trecut prin momente grele. Am fost la pământ, dar m-am ridicat. Unii pot gândi că sunt terminat, dar pot să îi asigur că nu e aşa. Voi dovedi asta sâmbătă şi voi reveni mai bun ca niciodată”, a spus Bute.

Denis Grachev a declarat că nu va ceda centura NABF la categoria semigrea, pe care o pune în joc sâmbătă. „Înainte de acest meci mi se spunea „Piratul”. S-a terminat. Vreau să vă cer ceva, dragi jurnalişti: spuneţi-mi „Fiul lui Drago”. Este prima dată când îmi apăr centura NABF la categoria semigrea. Nu a fost uşor să o obţin şi nu o voi ceda”, a afirmat Grachev.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincia.

Pugilistul Lucian Bute va boxa, sâmbătă, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)