Bruce Willis face mişto de Lady Gaga, cu carne pe cap

Actorul din filmele „Die Hard” a dovedit că are simţul umorului atunci când a parodiat o inedită apariţie în public a lui Lady Gaga, care a purtat o ţinută confecţionată din carne. Bruce Willis a fost invitat la cunoscuta emisiune „Late Show with David Letterman”, unde a făcut mişto de costumaţia cu care Lady GaGa s-a afişat luna trecută la MTV Video Music Awards.

Willis a apărut în platou cu o bucată de carne de vită pe cap ironizând-o pe cântăreaţa Lady GaGa, care a avut o costumaţie din carne la gala premiilor MTV. „E natural, e păr de carne. Inspirat de… cum o cheamă pe nebuna aia? Lady GaGa”, a spus actorul.
„Trebuie să vă mărturisesc că acest produs a durat ore întregi până a fost finisat. Este organic, din carnea cea mai bună, vă asigur” a mai spus Willis.  Controversata rochie realizată din fâşii de carne de vită purtată de Lady Gaga la gala premiilor MTV Video Music. „Deşi a dat naştere la mai multe interpretări, pentru mine semnifică faptul că trebuie să ne ridicăm şi să luptăm pentru drepturile noastre dacă nu vrem să fim tratate ca o bucată de carne”, a spus aceasta.