Braşoveanu, din nou în conflict

Tânărul compozitor Alex Braşoveanu îşi face duşmani pe zi ce trece. De data aceasta, în capul listei se află fosta fabricantă Gloria Gorceag. Aceasta i-a plătit 800 de euro pentru o piesă, însă a primit un demo care, după părerea ei, este un plagiat.

Braşoveanu este implicat într-un nou scandal. După zarva de la Eurovision, compozitorul a anunţat că nu va mai lucra cu interpreţii autohtoni, ceea ce a stârnit nemulţumirea celor care le este dator cu piese.

Se pare că compozitorul a luat mai multe avansuri şi chiar sume întregi de la aceştia, după care a închis telefonul şi nu răspunde nimănui, sub pretextul că este prins într-un proiect cu trupa din Rusia „5ivesta family”.

De această dată, este foarte supărată pe compozitor Gloria Gorceag, fosta participantă a proiectului „Fabrica de Staruri”. Interpreta a dorit atât de mult să aibă o piesă semnată de Braşoveanu încât a aşteptat un an de zile, dar a primit doar un demo care nu-i place. Pentru aceasta a plătit 800 de euro, dar nu a semnat niciun contract. „Ne ştim cu Alex de mult timp, de aceea nu am semnat niciun contract, acum însă nu am nici bani şi nici piesă.

Vreau să mă întâlnesc cu Alex, dar nu-l găsesc, nu răspunde la telefon, mi-a promis că îmi va face o piesă bună, să o facă”, remarcă Gloria. Pe lângă faptul că Braşoveanu i-a făcut doar un demo, interpreta spune că nu-i place şi că e un plagiat: „Sună a plagiat, are unele elemente plagiate”, declară interpreta.

O altă interpretă ce a avut de suferit în urma colaborării cu tânărul compozitor este Mariana Şura, care a alergat nouă luni după Braşoveanu până a primit piesa. Alex nu este de găsit, nu răspunde la telefon şi nici la mesaje. Păgubaşa Gloria are un mesaj pentru toţi interpreţii: „Fiţi mai atenţi cum vă alegeţi compozitorii şi faceţi contract cu aceştia”.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)