Bomboanele de ciocolată asortate „Forastero-Exclusiv”, „Gloria Caprice” şi „Folclor”, premiate cu medalia de aur

SUCCES // Fabrica de dulciuri şi produse de cofetărie SA „Bucuria” a fost premiată la Moscova, în cadrul Expoziţiei Internaţionale „Prodexpo-2011”, pentru gust şi rafinament

Bomboanele de ciocolată asortate „Forasteroxclusive”, „Gloria Caprice” şi bomboanele „Folclor” au fost nominalizate drept cele mai calitative produse de cofetărie, fiind premiate cu medalia de aur la Expoziţia Internaţională „Prodexpo-2011” care a avut loc la Moscova în perioada 7-11 februarie curent. La expoziţie au participat peste 2000 de întreprinzători cu cele mai noi şi calitative produse alimentare din 55 de ţări ale lumii. SA „Bucuria” i-a fost recunoscută victoria în domeniul „Businessul naţional de ciocolată – 2011”, la categoria bomboane de ciocolată la kilogram.

Produse de calitate, mereu întrebate

Întreprinderea SA „Bucuria” participă la Expoziţia Internaţională „Prodexpo-2011” mai mulţi ani la rând. Anul acesta, evenimentul a avut motto-ul „Produse de calitate mereu întrebate”. Expoziţia este una dintre cele mai impunătoare din zona Federaţiei Ruse şi a ţărilor Europei de Est, care pe parcursul a optsprezece ani întruneşte tradiţional întreprinderi renumite atât din Rusia, cât şi de peste hotare, producătoare ale unei game vaste de produse alimentare.

Importanţa expoziţiei pentru pieţele alimentare ruse şi alte state este confirmată prin calificarea dată de degustători, care anul acesta au apreciat gustul rafinat a trei produse de cofetărie ale Fabricii „Bucuria” din Moldova.

În afară de faptul că SA „Bucuria” a fost premiată cu medalia de aur la expoziţia de la Moscova, recent, reprezentanţii fabricii au încheiat, în urma negocierilor avute, noi contracte în vederea exportului produselor sale.

Este de menţionat faptul că, la sfârşitul anului trecut, Fabrica „Bucuria” a deschis „Casa de dulciuri şi produse de cofetărie «Bucuria»” SRL în capitala Federaţiei Ruse, unde sunt comercializate produsele întreprinderii.

Medalia de aur oferită de capitala Federaţiei Ruse dovedeşte încă o dată că produsele de cofetărie ale „Bucuriei” sunt calitative, gustoase, apreciate în ţară şi recunoscute peste hotare.

O colecţie de „diamante”

O colecţie splendidă din 28 de «diamante» dulci cu calităţi gustative perfecte! Bomboane de cea mai variată formă, din ciocolată albă, ciocolată cu lapte şi ciocolată neagră, cu umpluturi originale din căpşună şi zmeură sublimată, dulceaţă de nucă verde, cu alune de pădure, prune uscate şi petale de trandafir, precum şi cu cremă extra fină de lapte şi vanilie. Gustul şi aroma unică a fiecărei bomboane din setul „Forastero-Exclusiv” vă va permite să vă simţiţi deţinătorul unor adevărate comori! Deţinătorul diplomei de gradul I şi medaliei de aur la trecerea în revistă a calităţii produselor de cofetărie din întreaga Federaţie Rusă „Produse de cofetărie ale secolului XXI” şi al medaliei de aur la concursul internaţional „Cel mai bun produs-2008” la ProdExpo-2008, or. Moscova, Federaţia Rusă. Marca de bomboane „Forastero–Exclusiv” a primit Grand-Priх şi medalia de aur la cea de-a 19-a Expoziţie Internaţională «World Food Moscow 2009», desfăşurată la 15-18 septembrie la Moscova.

 

Merită să fii deosebit

„Colecţia de bomboane „Gloria Caprice” este o ciocolată neagră cu un jeleu de fructe şi o aromă fermecătoare. Un desert extrem de delicat şi uşor, gustul căreia lasă o impresie de durată”, astfel este descrisă de către degustătorii de bomboane ai Fabricii „Bucuria” una din mărcile de bomboane premiate cu medalia de aur de către degustătorii de la Moscova. „Gloria Caprice” este un produs nou, lansat în producţia de cofetărie la sfârşitul anului 2010, dar este calificat deja ca „cel mai bun produs dintre cele mai bune”. De altfel, şi pe cutia bomboanelor „Gloria Caprice” e scris: „Merită să fii deosebit”, ceea ce au apreciat degustătorii străini. Bomboanele de ciocolată „Gloria Caprice” sunt umplute cu jeleu, cu patru gusturi delicioase: vişină, căpşună, caise, coacăză neagră.

„Folclorul” din Moldova

Este bomboana ce constă din două straturi: cafeaua naturală completează fericit fondanta de lapte şi este perfect echilibrată cu stratul de albuş bătut şi glazurăa clasică de ciocolată. Este de menţionat faptul că marca de bomboane „Folclor” a mai primit Grand-Prix şi medalia de aur la cea de-a 19-a Expoziţie Internaţională «World Food Moscow 2009», desfăşurată la Moscova, Rusia.

„Bucuria” este cartea de vizită a Moldovei

Marca comercială SA „Bucuria” este cea mai mare întreprindere producătoare de produse de cofetărie din republică. De mai mult de şase decenii compania SA „Bucuria” aduce bucurie copiilor şi maturilor, corespunzând întru totul sloganului „Viaţa e mai dulce…” Calitatea constant înaltă, ingredientele naturale testate şi un sortiment deosebit de larg – iată principalele componente ale succesului produselor Fabricii „Bucuria”, care au glorificat compania nu numai în patria sa, ci şi departe de frontierele ei. Varietatea enormă de denumiri de bomboane, ciocolată, bezele (zefir), marmeladă, biscuiţi, alte dulciuri variate produse de „Bucuria”, a devenit demult un simbol specific al Moldovei. SA „Bucuria” participă permanent la expoziţiile republicane şi internaţionale, e laureat al celor mai prestigioase diplome şi premii, deoarece Fabrica „Bucuria” este cea mai mare întreprindere de cofetărie din R. Moldova care produce peste 450 de denumiri de produse.

Marcela Munteanu