Bi(e)ata Vica


SCANDAL // Accidentul provocat de Vica aflată în stare de „ibrietate” (vorba „eroinei”) poate să o coste până la şase ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce maşina şi achitarea unei amenzi de 13 000 de lei

 

A lovit o maşină a poliţiei, făcând-o zob, a rănit grav un ofiţer, iar unul urmează tratamentul acasă – este „isprava” Vicăi, o tânără de 29 de ani din capitală. „După ce a făcut show în faţa camerelor de filmat, l-a continuat la Dispensarul narcologic din Chişinău, unde se dezbrăca, se îmbrăca, conecta televizorul, râdea isteric”, a declarat pentru JURNAL Uliana Catan, şefa Centrului de presă al Poliţiei rutiere. Sora Vicăi ne-a spus că vor rezolva problema, aşa cum se face în Moldova. Vecinii spun că aceasta a făcut striptease în unele localuri din capitală, iar recent s-a căsătorit cu un cetăţean german.

Nu m-a felicitat nimeni de ziua mea

„Ieri am avut zi de naştere şi nu m-a felicitat nicio… Am consumat nu mai ştiu cât. Azi am băut două beri”, a spus fata, întreţesând istorisirea sa cu vorbe vulgare. Aceasta a recunoscut în faţa poliţiştilor că „este în stare de ibrietate” şi a refuzat să facă testul de alcoolemie. „Du-te de aici cu expertiza ta! Eu am trecut-o mai înainte. Am băut doi litri de vodkă şi m-am pornit la Belţi (Bălţi – n.a.). Un ofiţer de poliţie m-a oprit şi normal că n-a vrut bani şi m-a… pus să fac expertiza. Dă să mă iscălesc”, a continuat tânăra, ridicându-se de pe scaun şi îndreptându-se spre masa poliţistului. „Două maşini pălite în două săptămâni!”, a început să râdă isteric aceasta.

 

Între doi şi şase ani de puşcărie

 

Uliana Catan ne-a comunicat că tânăra riscă să stea după gratii între doi şi şase ani, cu privarea dreptului de a conduce, şi va achita o amendă de peste 13 mii de lei sau va lucra 240 de ore în folosul societăţii. „Până la acest moment i-a fost intentat dosar în legătură cu refuzul de a trece testul de alcoolemie. Pentru că a lovit maşina şi a rănit doi ofiţeri, nu a fost întocmit dosar penal, căci suntem în aşteptarea expertizei medicale pentru a vedea care este gravitatea rănilor”, ne-a spus Catan.

 

Sora Vicăi, Tamara, ne-a spus că aceasta nu poate vorbi. „Ea nu este şi nu mai sunaţi. Chiar dacă ar fi, nu o să vrea să vorbească. Asta e viaţa, se mai întâmplă, accidente face toată lumea, nu e prima dată. Important este că toţi sunt sănătoşi şi nimeni nu a păţit nimic grav”, aud la celălalt capăt al firului.

 

„Trăim în Moldova, le vom rezolva pe toate”

 

Tamara a spus că pe sora ei nu o sperie faptul că este pasibilă de pedeapsa cu închisoarea. „Trăim în Moldova, unde toate se rezolvă. Va repara maşina, va plăti pentru tratament şi gata. Nu va sta ea la închisoare”, spune din ce în ce mai indignată Tamara. „Şi în general, Vica este bolnavă psihic, ea a stat în spital pentru bolnavi şi nu va mai spune nimic”, a conshis Tamara şi a închis.

 

Vecinii fetei ne-au spus că Vica s-a căsătorit recent. „Soţul ei este un bărbat din Germania şi nu au mai mult de două luni de la căsătorie”, ne-a comunicat unul din vecinii fetei. „Vreau să vă spun că, deşi Vica a fost stripteoză, este totuşi o fată bună şi nu am avut probleme cu ea”, a menţionat acesta.

 

„Aştept jubileul de 30 de ani!”

 

Persoana ne-a comunicat că tânăra provine dintr-o familie cu cinci copii, a căror părinţi sunt nişte oameni muncitori. „De copii nu prea au avut noroc. Vica a făcut striptease şi are un comportament indecent”, ne-a spus unul din vecinii familiei fetei, care a solicitat anonimatul. „O vecină de-a noastră a avut probleme, i-a acţionat în judecată, pentru că fratele ei i-a lovit căţelul cu bâta. Dar atunci părinţii au adus un act medical care certifica faptul că acesta este bolnav psihic”, ne-a spus persoana.

 

„Felicitări pentru debutul la televiziune. La Mulţi Ani! Aştept jubileul de 30 de ani!”, scrie unul din prietenii Vicăi, pe pagina acesteia de pe un site de socializare.

Marina LIŢA

 

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)