Becul PD-lui de la Pașcani

Fiecare ales local când vine la putere într-un sat are și simpatizanți care-l susțin, mai mult, chiar l-au votat, pentru că și-au pus speranța că alesul va face multe pentru sat. Dar sunt și oameni neloiali, care nu l-au ales și care îi pun primarului mai multe întrebări decât se așteaptă acesta. Pentru cei care-i cântă osanale primarului și-i apreciază munca, viața în sat în timpul mandatului este mai „frumoasă” și mai „luminată”.

Așa se întâmplă și în comuna Pașcani, raionul Criuleni, unde primarul Vasile Gârbea (PD) a luminat câteva drumuri în sat. Pentru cei care-l apreciază, Autoritatea Publică Locală are becuri de iluminat stradal, mai mult, chiar câte patru la rând le luminează strada, iar pentru cei care-i critică activitatea și nu „joacă” după cum „le cântă” primarul, becuri nu mai ajung și, de aceea, stau pe întuneric. Un fel de pedeapsă pentru nesimpatizanți din partea primarului pedist. Zilele trecute, am aflat că la construcția unei linii noi de electricitate, la care au contribuit și locuitorii satului, stâlpii n-au ajuns la toate casele. Straniu, dar tot la cei nesubordonați „regimului”.

Adevărul e că pentru toți ajunge lumină, mai ales în preajma sărbătorilor de Paști. „Veniți de luați lumină! Lumina lui Hristos luminează tuturor”, aceste cuvinte sunt îndemnul preoților de a primi pe Hristos Înviat în inimile noastre, de a ne asemăna Lui în lumină.

The following two tabs change content below.
Victoria Popa

Victoria Popa

Victoria Popa

Ultimele articole de Victoria Popa (vezi toate)

  • Aurel

    Acum eu să înțeleg că în Pașcani oamenii pe mahalale au votat primarul da ? hai nu îndoiți bățul și la mine în sat s-a tras lumină și iaka pe strada mea nu s-a tras pentru că real nu au ajuns bani, da nu stîlpi, dar primarul a promis că în 2-3 luni va rezolva problema, cce satele din moldova au milioane în buget, a ? acolo cîte oleacă totul se face

  • Ianus

    Si daca n-au fost facute calculele corecte de ce numar de stalpi este nevoie, care a fost motivul real al acestui caz? Deoarece nu e demonstrat nimic ca ar fi furat sau nu mai stiu ce acolo insinuati voi.

  • Elena Burlacu

    Stiti ce cred eu? Bine le-a facut! Le-a aratat ca daca l-ar sustine, ar trai as! Iar daca il critica pe nedrept, traiesc asa cum merita! Sa fost un primar rau, nu era sa faca nimic pentru nimeni!