Basarabeanca care a refuzat să fie purtătorul de cuvânt al lui Gigi Becali

Frumoasă şi carismatică. Aşa am putea-o descrie în două cuvinte pe Cristina Şişcanu, basarabeanca care a reuşit să-şi valorifice talentul şi frumuseţea peste Prut. Acum se bucură de succes în postura de reporter şi PR al emisiunii „Acces Direct” de la un post TV din România.

Cristina Şişcanu şi-a dorit de mică să fie jurnalistă şi, în 2003, a depus actele pentru admitere la Facultatea de Jurnalism a Universităţii din Bucureşti. Dar, cum nu mai erau locuri alocate pentru studenţii din Republica Moldova, a ales Facultatea de Drept.

Nu a renunţat însă nici pentru o clipă la pasiunea pentru jurnalism. După ce a activat ca reporter şi redactor în mai multe formate tv, Cristina Şişcanu a ajuns să facă parte din echipa lui Mădălin Ionescu şi a emisiunii cu cel mai mare impact din România „Acces Direct”. Mai mult, Cristina este PR-ul emisiunii şi al prezentatorului Mădălin Ionescu. „Îmi place la nebunie să fiu reporter, dar îmi place şi funcţia de PR.”

Întrebată care este relaţia vedete-jurnalişti dincolo de Prut, Cristina spune că majoritatea a înţeles că jurnaliştii au nevoie de vedete, dar şi vedetele de jurnalişti.
Cei care au susţinut-o de fiecare dată şi se bucură de succesele ei sunt părinţii. „Se indignează atunci când apare vreo ştire deocheată despre mine la tv, dar îmi sunt alături”, adaugă Cristina.

Gigi Becali a remarcat-o!

Omul de afaceri şi patronul echipei de fotbal „Steaua”, Gigi Becali, a remarcat imediat calităţile basarabencei când echipa emisiunii „Acces Direct” a mers la el pentru a-i ura „La mulţi ani!”.

„Eşti frumoasă dată dracului! O combinaţie între Sophia Loren şi Brigitte Bardot şi îţi merge şi mintea! Te iau purtătorul meu de cuvânt, dar să nu te mai îmbraci în rochii din astea (purta o rochie scurtă – n.r.), ci numai în deux-pieces”, i-a spus Becali în timpul interviului. „Domnia sa fusese de curând ales europarlamentar. M-a invitat a doua zi „la Palat” să discutăm detaliile, dar nu am dat curs întâlnirii, pentru că nu puteam renunţa la contractul meu cu postul de televiziune unde lucrez”, dezvăluie Cristina. Ea doreşte, pe viitor, să se implice în proiecte mass-media din R. Moldova.

Diana BURLACU

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)