Barcelona, de neoprit!

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Athletic Bilbao, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei. Pentru FC Barcelona au marcat Villa ‘4 şi Messi ’78, în timp ce pentru Athletic Bilbao a înscris Iraola ’50 (penalti).

Barcelona păstrează avansul de 5 puncte faţă de Real Madrid.
Cristiano Ronaldo: „Barcelona a început să sufere, Real poate lua titlul!”

Cristiano Ronaldo a spus într-un interviu că preferă să câştige Liga Campionilor cu Real Madrid decât Balonul de Aur: „Dacă ai acest trofeu, câştigi mult mai uşor premii individuale”, a spus Ronaldo.

„Eu nu trăiesc gândindu-mă la criticile care mi se aduc, mă gândesc la mine şi mă concentrez la munca pe care o fac. Fanii care mă înjură pe stadioane trebuie să înţeleagă că nu au cum să mă destabilizeze psihologic sau moral. Nu ţin cont de aceste critici”, a spus portughezul.

Ronaldo crede că Real încă poate câştiga titlul în Spania: „În meciul cu Sporting Gijon, Barcelona a avut posesie de 70% şi a marcat un singur gol. Cu Athletic au suferit enorm. Ieri eram la 7 puncte, azi la 5, mâine cine ştie. Eu ştiu că Real poate câştiga titlul în faţa Barcelonei”.

Ronaldo neagă ca ar fi avut un conflict cu Iker: „De câte ori marchez şi echipa merge bine, se mai inventează câte o poveste de genul acesta. Mă înţeleg bine cu toţi colegii. Este adevărat că sunt mai prieten cu unii, dar asta se întâmplă şi la şcoală. Eu sunt prieten bun cu Marcelo, Pepe, Kaka şi Carvalho pentru că vorbim aceeaşi limbă. Dar asta nu înseamnă că nu mă înţeleg bine cu ceilalţi colegi. Iker mi-a spus să nu mai pun la suflet tot ce se scrie”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Rezultatele din Spania:
Valencia 0 – 0 Sporting Gijon

Real Madrid 2 – 0 Levante

Zaragoza 0 – 1 Atletico Madrid

Almeria 1 – 1 Deportivo La Coruna

Getafe 0 – 1 Racing Santander

Osasuna 4 – 0 Espanyol

Villarreal 1 – 1 Malaga

Sevilla 1 – 0 Hercules

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)