Barcelona, aproape de titlu!

Directorul general al grupării Real Madrid, Jorge Valdano, a declarat că echipa sa va continua lupta pentru titlu în Spania, chiar dacă, în urma eşecului cu Osasuna Pamplona, scor 0-1, se află la şapte puncte de liderul FC Barcelona.

„Suntem un club ambiţios şi am învăţat de la cei care au făcut un Real grandios drumul pentru a continua lupta”, a declarat Valdano.

Valdano a apreciat drept „dur” rezultatul meciului cu Osasuna, subliniind că există şi partide „care se termină prost”.

Tehnicianul Jose Mourinho a afirmat că nu are nimic de reproşat jucătorilor săi, care au luptat şi şi-au făcut treaba cu demnitate. „Situaţia este dificilă gândindu-ne la FC Barcelona, însă acum trebuie să ne preocupe partida de miercuri”, a spus Mourinho.

„Campionatul se îndepărtează de Real”, a scris „Marca”; „La şapte puncte!!!”, au notat „AS” şi „El Mundo Deportivo”, în timp ce „Sport” a titrat: „Barca este mai aproape de titlu ca niciodată”.

Însă olandezul Johann Cruyff, fost preşedinte de onoare la FC Barcelona, a scris, în „El Periodico”, că nimeni nu trebuie să „îngroape Realul”: „Titlul nu este decis. Şapte puncte sunt multe, dar FC Barcelona nu trebuie să facă niciun cadou. Dar, atenţie, nu îngropaţi Realul”.

După 21 de etape, FC Barcelona, cu 58 de puncte, conduce în clasament, urmată de Real Madrid, cu 51 de puncte. În campionatul Spaniei au mai rămas de disputat 17 etape.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)