Barca = Real plus şapte!

Echipa lui Mourinho s-a îndepărtat de titlu

Real Madrid a remizat sâmbătă, 0-0, la Deportivo La Coruna, în etapa a 25-a din Primera. Acest rezultat i-a îndepărtat pe „galactici” la şapte puncte de liderul Barcelona. Catalanii s-au impus cu 3-0 la Mallorca, deşi au jucat fără patru titulari.

Realul lui Mourinho s-a împiedicat în faţa lui Deportivo, iar portughezul a făcut din nou show pe banca tehnică. În minutul 3, Mourinho s-a dus la arbitrul de rezervă să protesteze la o decizie a centralului şi, pentru a fi mai convingător, l-a luat prieteneşte cu mâna de după gât. Alfonso Moral s-a retras rapid din „îmbrăţişare” şi l-a invitat pe antrenor să se îndrepte spre spaţiul tehnic al Realului.

La final, nemulţumit de rezultat, Mourinho a atacat pe toată lumea. „Doar noi am jucat pentru victorie. Deportivo a vrut doar să se apere şi a obţinut ceea ce şi-a dorit. Scorul corect era 1-0 pentru Real”, a spus portughezul. Mou nu i-a iertat nici pe şefii fotbalului spaniol: „Îşi bat joc de noi. Normal era să jucăm duminică, având în vedere că miercuri am avut meci în Ligă. Nu ştiu dacă în acest caz am fi câştigat, dar am fi avut o zi în plus de antrenamente!”.

Messi a refuzat să iasă de pe teren

De punctele pierdute de Real Madrid a profitat Barcelona, care, prin victoria cu 3-0 de la Mallorca, s-a distanţat la şapte puncte faţă de locul secund pe care îl ocupă „galacticii”. Catalanii au învins categoric, deşi nu au beneficiat de aportul a patru titulari: Valdes, Puyol, Alves şi Xavi. A jucat în schimb Messi tot meciul, deşi Guardiola a vrut să-l înlocuiască în minutul 75. Când a fost întrebat de tehnician dacă vrea să iasă, argentinianul a lăsat să se înţeleagă că nici nu se gândeşte la aşa ceva. Antrenorul nu a comentat, ba chiar a schiţat un zâmbet.