Bărbaţii se însoară mai repede în oraşele cu puţine femei

S-ar zice că bărbaţii fug de însurătoare ca duhurile rele de apa sfinţită, dar nu se întâmplă mereu aşa. Conform statisticilor, în oraşele în care se găsesc mai puţine femei singure, bărbaţii nu stau prea mult pe gânduri să-şi pună pirostriile.

Conform unui studiu realizat de experţii de la Universitatea din Michigan, dacă vor să se mărite, femeile ar trebui să se mute în zone în care numărul domnişoarelor este mult mai mic decât cel al bărbaţilor. Astfel, când văd că au competiţie, masculii se umflă în pene şi devin mai serioşi în ceea ce priveşte o relaţie. De teama ca aleasa inimii să nu fie cucerită de altcineva, ei fac pe cocoşii. Astfel, tind să îşi ceară prietena de nevastă pentru a apărea macho în faţa celorlalţi bărbaţi, care rămân singuri.

Din păcate, studiul a fost realizat în SUA, aşa că nu putem spune care sunt oraşele cele mai bune pentru măritiş din Moldova, dar vi le prezentăm pe cele de peste Ocean. Aşadar, în Las Vegas, San Diego, Salt Lake City, Austin şi Phoenix, numărul femeilor e mult mai mic decât cel al bărbaţilor, iar aici relaţiile tind să fie mai scurte din momentul întâlnirii până când el îi cere mâna. Pe de altă parte, femeile sunt mai multe decât masculii în Birmingham, Memphis, New Orleans, Richmond, New York City, Philadelphia şi Washington D.C., motiv pentru care nunţile sunt mai rare şi apar după mult timp de la iniţierea unei relaţii.

The following two tabs change content below.