Bad Boy Mutu riscă trei ani de închisoare

Adrian Mutu a şocat din nou lumea fotbalului din Italia. Sâmbătă dimineaţa, la ora 05.00, după ce consumase toată noaptea băuturi alcoolice, atacantul l-a băgat în spital pe chelnerul care îl servise. Românul a ajuns la „Full Up”, un restaurant din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02.30. A fost servit politicos cu câteva sticle cu vin de Berat Recaj, un ospătar sârb.

Scandalul a început când chelnerul i-a cerut „Briliantului” să achite nota de plată. Mutu i-a spus iniţial că nu are bani la el şi a insistat că are cont deschis la patronul restaurantului, apoi a ieşit, după care s-a întors să plătească.

Povestea continuă în faţa localului, care se închide la 04.00 dimineaţa. Gianluca, unul dintre patronii localului „Full Up”, a povestit pentru „Gazzetta Dello Sport”: „Era ora 05.00 dimineaţa. Mutu m-a rugat să-l chem afară pe Berat pentru că vrea să lămurească lucrurile. După ce s-au jignit reciproc, Mutu l-a lovit pe colegul meu cu pumnul în faţă. Berat a căzut la pământ, dar fotbalistul a continuat să-l lovească cu picioarele”.

Ce riscă Mutu?

Chelnerul sârb a fost dus imediat la spital şi externat după câteva ore. Diagnosticul medicilor: traume cranio-faciale cu leziuni multiple, contuzii la nivelul toracelui şi abdomenului şi fractură a piramidei nazale. Ospătarul are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale şi, dacă depune plângere la poliţie, Mutu riscă până la trei ani de închisoare. Peste toate astea, românul poate fi pedepsit şi de oficialii Fiorentinei.

„Mutu a greşit din nou. A comis un lucru grav. Greşelile se plătesc”, Andrea Della Valle, preşedinte Fiorentina

„La o asemenea atitudine, Răzvan Lucescu trebuie să renunţe la el. Are el ce are cu ospătarii”, Emeric Ienei, fost selecţioner
„Nu-l vom abandona la greu. De-abia îl aştept să revină, în etapa viitoare. Îl cunosc foarte bine pe Adrian, pentru mine este un jucător foarte important”, Sinisa Mihajlovic, antrenor Fiorentina

Mutu: „M-a ameninţat că voi avea soarta româncei omorâtă la Roma!”

Adrian Mutu şi-a justificat gestul prin intermediul avocatului său, D’Avirro Ducci. Internaţionalul român spune că a sărit să-l bată pe chelner după ce acesta l-a ameninţat. „Chelnerul m-a ameninţat că voi avea aceeaşi soartă ca românca omorâtă la Roma”, mărturiseşte Mutu, conform firenzeviola.it, care mai spune că declaraţia atacantului a fost confirmată la televiziunea „Rai Due”, în urma mai multor mărturii.

The following two tabs change content below.